صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۳۷ - ۲۹ شهريور ۱۳۹۶

پیش‌بینی سرمایه گذاری ۱۸ میلیارد دلاری معدنی در برنامه ششم

مدیر امور معادن سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران گفت: براساس چشم انداز ۱۴۰۴ باید بیش از ۵۰ میلیارد دلار در بخش صنایع معدنی و معادن سرمایه‌گذاری ‌شود که نیاز کشور در برنامه ششم حدود ۱۸ میلیارد دلار است.
کد خبر : 214056

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی ایمیدرو، امیرعلی طاهرزاده با بیان اینکه سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران جایگاه مهمی در بخش توسعه صنایع معدنی و اکتشاف مواد معدنی دارد، اظهار کرد: این سازمان برای اجرای طرح‌های احداث، توسعه، تجهیز و نوسازی صنایع تولیدی متالورژی، استخراج و فرآوری مواد معدنی و اجرای کارهای اکتشافی برنامه‌ها و طرح‌های مهمی تدوین کرده است.


وی با اشاره به تدوین برنامه ششم توسعه در بخش اجرای صنایع معدنی و اکتشاف مواد معدنی خاطر نشان کرد: بر اساس چشم انداز 1404 باید بیش از 50 میلیارد دلار در بخش صنایع معدنی و معادن سرمایه‌گذاری می‌شود که نیاز کشور در برنامه ششم حدود 18 میلیارد دلار است.


مدیر امور معادن سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران با تاکید بر جذب سرمایه‌گذار در بخش صنایع معدنی گفت: در اجرای طرح صنایع معدنی مهدی‌آباد بیش از 1.5 میلیارد دلار بخش خصوصی سرمایه‌گذاری می‌کند که نشان از فعالیت‌های جذب سرمایه‌گذار بخش خصوصی در امور معدنی است.


طاهرزاده با بیان اینکه کشور در اکتشاف مواد معدنی، عقب است، افزود: استان بوشهر در عرصه مواد معدنی دارای ظرفیت بالایی برخوردار است که باید در مسیر ایجاد زنجیره ارزش افزوده حرکت کند تا محصولات با قیمت مناسب در بازارهای بین‌المللی عرضه شود.


وی با اشاره به طرح اکتشافی مواد معدنی بیتومین و فسفات در معادن استان بوشهر افزود: در پهنه‌ای به گسترده 2400 کیلومتر مربع طرح اکتشافی مواد معدنی بیتومین و فسفات در معادن استان اجرایی شده که توسعه صنایع معدنی در این عرصه مورد توجه قرار دارد.


مدیر امور معادن سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران، مواد معدنی استان بوشهر را از نوع طبقه اول دانست و گفت: اجرای کارخانه‌های سیمان در استانبوشهر نشان از این است که مواد معدنی این استان از لحاظ ساختاری از نوع طبقه اول است.


طاهرزاده با تاکید بر توجه به کارهای پژوهشی و فناوری‌های نوین در بخش مواد معدنی افزود: سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران آمادگی لازم برای حمایت از طرح‌های پژوهشی و توانمندسازی نیروی انسانی در بخش آموزش دارد.


وی با اشاره به توانمندی استان بوشهر در امر سرمایه‌گذاری در عرصه مواد معدنی تاکید کرد: این استان به سبب داشتن ظرفیت مهم مواد معدنی، دسترسی به آبهای آزاد، انرژی ارزان و نیروی انسانی توانمند و ماهر زمینه مناسبی برای سرمایه‌گذاری در بخش صنایع معدنی دارد.


انتهای پیام/

ارسال نظر