فواید نایب رئیسی ایران در شورای حکام صلیب سرخ جهانی
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از تسنیم، سید امیر محسن ضیایی در تشریح انتخابات آبان ماه برای عضویت اعضای جدید شورای حکام صلیب سرخ و اینکه برگزیده شدن ایران در این شورا چه توفیقی برای کشور ما خواهد داشت؟ اظهار کرد: این بالاترین موقعیت بین المللی برای کشور ما است. شاید اگر به گذشته برگردیم در این سطح ما هیچ وقت نماینده ای در سطح بین الملل نداشتیم و صلیب سرخ یک سازمان بشردوستانه است و با توجه به اتهاماتی که علیه کشور ما در منطقه زده میشود که مثلاٌ ایران جنگ طلب است، مسلماً حضور ایران در چنین سطحی ارزشمند است و پیامهای زیادی دارد که نشان خواهد داد این اتهامها حرف یاوه ای است و واقعی نیست.
وی ادامه داد: بنابراین در این رای گیری 190 کشور رای میدهند و همینطور سطح فعالیتهای ما را نیز بالاتر خواهد برد و امکانات زیادی را در اختیار کشور میگذارد و همینطور هلال احمر کشورمان میتواند در سطح بین المللی بسیار مفید و موثر تر با دسترسی به اطلاعاتی که به آن دست خواهد یافت عمل کند.
ضیایی ادامه داد: براین اساس ایران برای عضویت در هئیت رئیسه فدراسیون صلیب سرخ جهانی نامزد شده است و در این راستا ما در آبان ماه انتخابات رئیس و نایب رییس فدراسیون و هیئت حکام را با هم داریم که 190 کشور در آن شرکت میکنند و 4 نایب رئیس کمیسیون که 4 قاره است و آسیاپاسفیک نیز یک قاره محسوب میشود که مربوط به منطقه ما است و 20 جمعیت ملی نیز به عنوان هیئت حکام انتخاب خواهند شد.
وی درباره اینکه اگر رییس جمعیت هلال احمر تغییر پیدا کند این نامزدی تزلل پیدا میکند؟ پاسخ داد: به هر حال ایران هم اکنون نامزد نایب رئیسی شورای حکام صلیب سرخ جهانی است و مسلماً پشتیبانی جمعیت ملی هر کشوری از آن فرد اهمیت دارد که یک کسی به عنوان رئیس جمعیتی بیاید و آنجا صحبت و شرکت کند.
رئیس جمعیت هلال احمر در پاسخ به این مسئله که آیا شما ارتباطات و ایمیلهایتان با فدراسیون صلیب سرخ جهانی به صورت سازمانی است؟ عنوان کرد: بله - بنده به صورت سازمانی ارتباط دارم و به عنوان رئیس جمعیت هلال احمر ایران این ارتباط برقرار است؛ ولی بعد از اینکه فرد اعلام کاندیداتوری کرد لزومی ندارد رئیس بماند و میتواند عضو جمعیت باشد و جمعیت از او حمایت کند.
انتهای پیام/