صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۱۴ - ۲۵ شهريور ۱۳۹۶

واکنش سینماگر ایرانی به فاجعه کشتار مسلمانان در میانمار

محمد ابراهیم معیری فیلمساز پیشنهادی به برنده جایزه نوبل داد و نوشت: همزیستی ادیان، نشانه مسیر بلوغ کشورها و قاره‌هاست. و توجه همه‌جانبه به خلقت متنوع آفرینش، راه پیشرفت پایدار همه ملت‌ها و دولت‌هاست.
کد خبر : 212774

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از فارس، محمد ابراهیم معیری فیلمساز در برخورد با فاجعه کشتار مسلمانان در میانمار نامه ای نوشت و پیشنهادی را به سوچی داد. متن کامل نامه به شرح ذیل است.


به نام آفریدگار هستی


به هوش خانم سو چی !


طلوع خورشید از مشرق زمین ، در پشت سرتان پیداست.از سواحل شرقی ژاپن طلوع کرده ، به میانمار رسیده و به زودی در کرانه های غربی آسیا طلوع خواهد کرد.شما می توانید به سمت نور برگردید و همزمان با روشنایی ، وقایع را دوباره ببینید. زیرا گام های مهمی باید برداشته شود.


با تمرکز به اطراف و پیش رویتان دقیق بشوید: در چند سال گذشته بخش وسیعی از خاورمیانه به جای رشد مطلوب و پیشرفت ، به سمت جدال ها سوق داده شد.برنامه ریزی های ماهرانه ای در رویدادهای اجتماعی ، و تصمیمات سیاسی و فرهنگی ، مکمل این اقدامات خصمانه بودند و دوران تلخی را برای مردمان چند کشور رقم زدند.این برخورد ناجوانمردانه با ادیان ، اقوام و نگرشها ، با بازیگری جاهلان ، از تعصبات وهم آلود آغاز شد و به خشونت ها انجامید.آسیب ها و تجربیات فراوانی را برای بشریت بر جای گذاشت.


امروزه هیچ حاکمیتی حتی در شرایط نیمه هشیار یا بحرانی ، مردمان خودش را آواره نمی کند.چرا که آسیب ها و هزینه های گوناگون و بی سرانجام ، نسل هایش را درگیر خواهد کرد.


عدم برخورد صحیح حاکمیت کشورتان در وقایع پیش آمده ، مردم را با سرنوشتی نا معلوم رها می کند و شما نظاره گرید ! به جای یکه تازی خرافات ، این را بفهمانید که انسان ها حق حیات دارند.ظلم به آنها یعنی بی اعتنایی به همه بشریت.


بدانید که تعالیم اصیل و روشنگرانه بودا را از مقابل چشمان و هوش مهاجمان برداشته اند. شما هم گیج و سردرگم ، یا به عمد و به دلایل پوچ سیاسی ، دارید افزایش تدریجی ظلم و تاریکی را در بخش هایی از مشرق زمین نظاره می کنید.


شما برای امروز و آینده باید پاسخگو باشید.


قانون کارما طبق آموزه بودا و دیگر ادیان وجود دارد.آنها مدام مرز پایداری و سقوط را گوشزد می کنند.جوامع در هر موقعیتی که در جهان قرار دارند ، نمی توانند این نکات را نادیده بگیرند.


حالا به این راه حل ها توجه کنید خانم سوچی ! این راه حل ها را درمدت کوتاهی می توانید انجام بدهید.آنوقت جهان را در طلوع صبحی روشن یاری کرده اید :


با یک نامه ، استقرار ارتش صلح را در مناطق آشفته ، از جهان بخواهید.بسیاری از کشورها و همسایگان نیز حاضرند به شما کمک کنند.


با آن عده اندک افراطی از مردم سرزمین تان ، با تعالیم اصیل بودا سخن بگویید.وگرنه بودای راستین را برای همیشه در سرزمین تان کشته اید و بوداهای متنوع دیگری خلق کرده اید.


چون بودای راستین به دنبال همدردی فراگیر و سپس کشاندن تمام


جهان به جاده آزادی و آرامش است.


مسیر صلح و همزیستی جهانی که روزی سرانجام به مقصد می رسد ، را نمی توان به این آشکاری برخلافش رفت و از آن دور شد.بهتر است در همین زمان ، تعالیم اصیل بودا را دوباره مرور کنید.تفسیر صحیح تعالیم بودا را به مهاجمان بفهمانید.


با وجدانتان ، انسانیت را یاری کنید وبرخورد بازدارنده را با متخلفین و تعرض کنندگان به مردم ، در دستور کار خود قرار بدهید.


همین امروز به این فکر کنید که مردم به عنوان سرمایه های اصلی کشورتان می توانند چه نقش هایی را به نفع همزیستی و توسعه سرزمین شان ایفا کنند؟


خیلی زود می فهمید این مردم در تهدید عمدتا مسلمان ، که امروز شرایط نامعلومی دارند ، چگونه می توانند در طراحی نقشه توسعه کشورتان سهم خودشان را ادا کنند.به شرطی که برنامه کاملی برای بهبود حقوق بشر در کشورتان داشته باشید.


همزیستی ادیان ، نشانه مسیر بلوغ کشورها و قاره هاست.و توجه همه جانبه به خلقت متنوع آفرینش ، راه پیشرفت پایدار همه ملت ها و دولت هاست.


بودا در مورد حقیقت زندگی بشر می گوید : "آنها نمی دانند چگونه یکدیگر را دوست و عزیز بدارند ، با بگومگو و ستیز بر سر چیزهای بی ارزش ، جز رنج و عذاب خویشتن بهره نمی یابند ، و زندگی برایشان دور و تکرار ناشادی های دلتنگ کننده می شود."


بودا در توصیه های راه وصول به معرفت می گوید :" اگر انسان را روح توبه گر و بخشایش طلب باشد ، گناهانش پاک شود ، و اگر خیره سر و کوشا در گناه باشد ، گناهش بر گردن بماند و همیشه بر او نفرین بارد."


در بودای حقیقی ، آنجا که به یگانگی راهنمایی می کند ، همزیستی با مخلوقات و تفکر دائمی در امور توصیه شده.بودا پیوسته از همه کس و همه چیز می آموزد.می آموزد و پیش می رود.


اکنون مجموعه ای از مسلمانان در آن سرزمین ساکنند و برای جهان مشخص است که باید به حقوقشان احترام بگذارید.جهان قرن بیست و یک ، التهابات فاجعه باری را به دلیل خودخواهی ها و عدم تمرکز در مسائل مهم انسانی به خود تحمیل کرده که باید به سرعت از آنها گریخت.


فرمایشات بودا ، پیامبران دوران های مختلف و محمد ، در انتهای پیامبران الهی ، بارها مسیر مملو از نیکی و روشنایی را به بشریت توصیه نموده اند. کتاب یگانه پیامبر اسلام قرآن کریم ، در کنار فرمایشات شخص پیامبر و امامان را پیش رویتان قراردهید تا اسلام را بشناسید.مسلمانان با پشتوانه ای عمیق و قابل فهم ، از رازهای خلقت هستی ، معرفت انسانی و مفاهیم و راه حل های امروزی ، برای تحقق صلح و همزیستی دارند زندگی می کنند.برای کشورتان چه فرصتی بهتر از این می تواند پشتوانه ها را در کنار هم قرار دهد ؟


همه جای دنیا نیاز به دانایی بیشتر دارند.یکی از مزیت های شما استفاده از ویژگی های مثبت و دانایی مسلمانان و بودائیان در کنار همدیگراست.


شما می توانید در وضعیت فعلی ، تهدیدات آن مناطق را هوشمندانه به فرصت های ملی تبدیل کنید.چشم های آزادگان جهان به اقدامات شماست.


به هوش باشید خانم سو چی !


در روشنایی قرار بگیرید.


محمد ابراهیم معیری- تهران


شهریور 1396 – سپتامبر 2017


انتهای پیام/

برچسب ها: دلنوشته میانمار
ارسال نظر