حجم قاچاق کالا در کشور بیش از 25 میلیارد دلار برآورد میشود
به گزارش اجتماعی آنا به نقل از سازمان تعزیرات حکومتی، علیرضا جمشیدی در جلسه مدیران استانهای مرزی این سازمان با طرح این سوال که چرا با تمام امکانات و تمهیدات، تاکنون جلوی پدیده قاچاق کالا و ارز گرفته نشده، اظهار کرد: قاچاق کالا به اقتصاد و زیربنای کشور آسیب میزند و باید برای حل این مساله اقدامات عملی، سازنده و قاطعانه صورت گیرد.
وی با اشاره به نقش مدیران سازمان تعزیرات حکومتی در امر مبارزه با قاچاق کالا و ارز تصریح کرد: باید پروندههای قاچاق با نگاه ملی و فراگیر مورد توجه قرار گیرند و با قدرت و قوت هرچه بیشتر تا حصول نتیجه پیگیری شوند.
جمشیدی با بیان اهمیت جایگاه سازمان تعزیرات حکومتی در امر مبارزه با گرانفروشی، قاچاق کالا و ارز و سایر تخلفات اقتصادی و صنفی در کشور تصریح کرد: زمانی میتوان ادعا کرد که سازمان تعزیرات حکومتی موثر عمل کرده که به نحو شایسته به نیازهای مردم و انتظارات جامعه پاسخ داده است.
وی ضمن یادآوری پیامدهای مخرب قاچاق کالا و ارز بر اقتصاد کشور کرد: امروز حجم قاچاق کالا در کشور بیش از 25 میلیارد دلار برآورد شده و این مساله بیانگر عدم بازدهی عملکرد نهادهای ذیربط در امر مبارزه با این پدیده است.
رئیس سازمان تعزیرات حکومتی کشور افزود: برای مبارزه صحیح و قوی با پدیده قاچاق کالا و ارز لازم است با نیروی انتظامی، گمرک و سایر نهادهای ذیربط تعامل سازندهای برقرار کرد و تا حصول نتیجه این مهم را پیگیری کرد.
معاون وزیر دادگستری با تاکید بر اهمیت اطلاعرسانی سریع و فراگیر از وضعیت قاچاق کالا و ارز در کشور گفت: لازم است پروندهها در سطح ملی مطرح شوند و در این صورت است که میتوان بازدارندگی را در سطح کشور بالا برد.
براساس این گزارش، در این جلسه تعدادی از مدیران ستادی و ادارات کل مرزی تعزیرات حکومتی، دیدگاههای خود را در خصوص وضعیت قاچاق کالا و ارز در کشور وهمچنین مشکلات موجود در حوزه فعالیت خود بیان کردند.
انتهای پیام/