صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۳ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۶
یک متخصص مغز و اعصاب در گفت‌وگو با آنا عنوان کرد:

کاهش عملکرد مغز در ساعات بعدازظهر

یک متخصص مغز و اعصاب با بیان اینکه عملکرد مغز در ساعات بعدازظهر کاهش می‌یابد، تصریح کرد: متخصصان معتقد هستند برای تقویت و بهبود عملکرد مغز بهتر است فرد بعداز ظهر‌ها به مدت 20 دقیقه خواب نیمه‌روزی داشته باشد.
کد خبر : 212086

دکتر سعید قزوینیان، متخصص مغز و اعصاب در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه در ساعات بعد از ظهر عملکرد مغز کاهش می‌یابد، گفت: در هیپوتالاموس مغز به واسطه ماده شیمیایی سروتونین تغییراتی در عملکرد مغز ایجاد می‌شود که فرد احساس خواب یا بیداری می‌کند.


وی افزود: به واسطه سروتونین مغز شب‌ها احساس خواب می‌کند به گونه‌ای که افراد بالغ 8 ساعت و کودکان 18 تا 20 ساعت در طول شبانه‌روزر می‌خوابند.


قزوینیان یادآور شد: در ساعات بعداز ظهر و پس از صرف ناهار تولید این ماده شیمیایی افزایش و فرد احساس خواب آلودگی پیدا می‌کند که متخصصان معتقد هستند برای تقویت و بهبود عملکرد مغز بهتر است فرد بعداز ظهر‌ها به مدت 20 دقیقه خواب نیمه‌روزی داشته باشد.


این متخصص مغز و اعصاب خاطرنشان کرد: احساس خواب آلودگی در ساعات بعد از ظهر پس از مصرف مواد غذایی چرب و دارای کربوهیدارت فراوان بیشتر می‌شود، بنابراین به افراد توصیه می‌شود برای جلوگیری از خواب آلودگی و کاهش عملکرد مغز در وعده ناهار غذاهای سبک و کم چرب مصرف کنند.


انتهای پیام/

برچسب ها: عملکرد مغز
ارسال نظر