صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۲ - ۲۲ شهريور ۱۳۹۶
بروجردی:

سفیر ایران در تایلند به میانمار رفت

رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی گفت: سفیر ایران در تایلند با حضور در میانمار نگرانی جدی جمهوری اسلامی را در جلسه ای با دولت میانمار اعلام و بر ضرورت توقف روند برخورد با مسلمانان تأکید کرد.
کد خبر : 212048

به گزارش حوزه پارلمانی خبرگزاری آنا به نقل از خانه ملت، علاءالدین بروجردی بعد از جلسه فوق‌العاده کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با مسئولان وزارت خارجه پیرامون وضعیت میانمار که صبح امروز (چهارشنبه، ۲۲ شهریورماه) در مجلس برگزار شد، گفت: ضروری بود تعطیلات مجلس را برای رسیدگی به وضعیت مسلمانان میانمار نیمه کاره گذاشته و از همکاران و مسئولان وزارت خارجه دعوت کنیم تا در جلسه حضور پیدا کنند.


نماینده مردم بروجرد در مجلس شورای اسلامی در ادامه به حضور سفیر ایران در تایلند در میانمار اشاره کرد و یادآور شد: سفیر ایران در تایلند با حضور در میانمار نگرانی جدی جمهوری اسلامی را در جلسه ای با دولت میانمار را اعلام و بر ضرورت توقف روند برخورد با مسلمانان تأکید کرد.


وی در ادامه با اشاره به سفری که قرار است مسئولان وزارت امور خارجه به میانمار داشته باشند تا اقلام اهدایی را به دست مسلمانان مظلوم روهینگیا برسانند، اظهار داشت: خانم هاجر چنارانی نیز به عنوان نماینده کمیسیون امنیت ملی مجلس با این هیأت همراه می شود تا در ارتباط با زنان آواره که در جمع چند ۱۰ هزار نفری آوارگان هستند اقداماتی را انجام دهد همچنین قرار است با نظر رئیس مجلس هیأتی از نمایندگان برای بررسی اوضاع به میانمار اعزام شوند.


بروجردی ادامه داد: بعد از آغاز کار مجلس شورای اسلامی در فصل جدید نیز شرایطی فراهم می شود تا نمایندگان به صورت داوطلبانه و به صورت نمادین حقوق یک یا چند روز خود را به مسلمانان میانمار اختصاص دهند همچنین با صلیب سرخ جهانی و هلال احمر صحبت می شود تا کمک های بیشتری به آوارگان صورت گیرد.


وی افزود: امروز مدعیان غربی حقوق بشر در قبال جنایات میانمار سکوت کرده و حتی به رئیس دولت این کشور هم جایزه صلح نوبل اهدا می شود لذا نگاه غرب به حقوق بشر ابزاری است.


رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی در پایان با تأکید بر ضرورت اطلاع‌رسانی جهانی به‌صورت صوتی و تصویری خاطرنشان کرد: جمهوری اسلامی در این زمینه پیشگام خواهد بود و باید بدانیم اقدامات رسانه‌های می‌تواند صدای اعتراض ملت‌ها را به گوش دولت‌ها برساند و در نهایت با برانگیختن احساسات جامعه بشریت تأثیرگذار باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر