صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۲۳ - ۲۴ شهريور ۱۳۹۶
کامران در گفت و گو با آنا مطرح کرد:

کارچاق‌‌کنی و اشرافی‌گری عامل عدم به کارگیری مدیریتی جوانان

عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس گفت: امروز یک جریان اشرافی‌گری در کشور حاکم است که کارچاق کنی خروجی آن است.
کد خبر : 211925

حسن کامران در گفت و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، با بیان اینکه امروز یک جریان اشرافی‌گری در کشور حاکم است که کارچاق کنی خروجی آن است، گفت: این جریان اشرافی گری را نمی توان به جناح خاصی منتسب کرد و در همه جریانات هم وجود دارد.


وی با بیان اینکه بر اساس این جریان اشرافی گری، همه به عنوان ماموریت سفر خارج رفته و دلارهم دریافت می کنند، ادامه داد: در این نوع موضوعات هیچ تفاوتی هم در تفکرات قائل نمی شوند، تنها در بحث‌های سیاسی است که افراد برای همدیگر شاخ و شانه می‌کشند.


نماینده مردم اصفهان در مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه با وجود این شرایط لازم است افراد ارزشی که خود را همچون سایر مردم می دانند، فرهنگ ارزشی مورد نیاز این ملت را گسترش داده و با اشرافی‌گری مبارزه کنند، ادامه داد: افرادی باید بر سر کار آیند که که موجب رشد نسل جوان شوند. با برخی رویکردها، جوانان نسبت به رفتار برخی از مسئولان و یا حتی به دین بی اعتماد می شوند.


وی با بیان اینکه مسئولان ما امروز با فرهنگ امام(ره) و رهبر انقلاب زاویه دارند، توضیح داد: در این مورد فرقی میان اصول‌گرا و اصلاح‌طلب نیست، برخی به ظاهر رهبر انقلاب را قبول دارند اما در باطن نه، اما کسانی‌که قبول دارند جرمشان بیش‌تر است، زیرا آنها باید با رفتارشان زاویه موجود را از بین ببرند، بدین شکل نسل جوان خودبه‌خود به این جریان فطری و اصیل اعتماد می کند.


کامران با بیان اینکه در نتیجه این رویکردها، هیچ گونه کادرسازی بین جوانان مشاهده نمی کنیم، گفت: حتی باغلب هنگام انتصاب ها و معرفی کردن افراد به عنوان کاندیدا، افراد توانمند را انتخاب نمی کنند، بلکه وابستگی فرد به خود یا جریان خود را در نظر می گیرند.


وی با بیان اینکه اگر فردی هم انتخاب شود و از جریان متبوعش انتقاد کند، برای برکناری و حذف وی برنامه ریزی می شود، بدین صورت انصاف نیز از ابین می رود، تصریح کرد: وارد کردن جوان در عرصه مدیریتی با چنین شرایطی، کار سختی است که من امید چندانی به تحقق این امر در سیستم بیمار فعلی ندارم.


عضو کمیسیون شوراها و امور داخلی مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه مسئولان فراموش نکنند که این انقلاب با تلاش و خون جوانان متعهد به کشور و آشنا با جریان شناسی و دشمن شناسی به پیروزی رسید، تصریح کرد: مسئولان باید از دادن شعار بپرهیزند. اگر همین جوانان نبودند الان داعش کشور را تسخیر کرده بود و آقایان فضایی برای مدیریت نداشتند، پس بهتر است قدر جوانان را بدانند و از وجود آنان بهره گیرند.


انتهای پیام/

ارسال نظر