صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۴۱ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴

درخواست همکاری مردم برای مدیریت مصرف برق در تابستان

قائم‌مقام وزیر نیرو گفت: با توجه به پیش‌بینی افزایش حداقل 2 هزار مگاواتی پیک مصرف برق در تابستان امسال نسبت به سال گذشته، همکاری مردم در مدیریت مصرف برق بسیار مهم است.
کد خبر : 21178

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری آنا به نقل از پایگاه اطلاع‌رسانی وزارت نیرو ستار محمودی با بیان اینکه افزایش مشترکان جدید، مصرف بیشتر و گرمای هوا باعث بالا رفتن پیک برق خواهد شد، افزود: پیش‌بینی می‌شود پیک مصرف برق امسال به 51 هزار و 300 مگاوات برسد و این در حالی است که پیک مصرف در سال گذشته 49 هزار و 500 مگاوات بوده است.


وی ظرفیت اسمی تولید برق کشور را حدود 73 هزار مگاوات اعلام کرد و ادامه داد: امسال برای تأمین برق موردنیاز مشترکان به حدود 3 هزار مگاوات افزایش ظرفیت تولید نسبت به سال گذشته نیازمند هستیم.


قائم مقام وزیر نیرو با اشاره به 31.5 میلیارد مترمکعب روان‌آب درسال گذشته تصریح کرد: در سال جاری با 1.5 میلیارد مترمکعب کاهش، میزان روان‌آب‌ها به حدود 30 میلیارد مترمکعب رسیده است که نسبت به بلند مدت 55 درصد کاهش داشته است.


وی با اشاره به سنجش دو شاخص آب و میانگین آماری 44 و 45 سال گذشته که نشان دهنده منفی بودن برای این شاخص‌ها است، اظهار کرد: شاخص بارندگی سال‌جاری نسبت به سال قبل و میانگین بلند مدت نشان می‌دهد که از 31 استان کشور، 23 استان با کاهش نزولات آسمانی روبرو بوده‌اند.


محمودی تصریح کرد: دراین میان هشت استان آذربایجان شرقی و غربی، اردبیل، مازندران، گیلان، یزد، خراسان شمالی و چهارمحال ‌و بختیاری از وضعیت بهتری برخوردار بوده و میزان بارش آن‌ها نسبت به میانگین بلندمدت کاهش نداشته است.


وی با بیان اینکه وقتی نزولات آسمانی از حد نرمال پایین‌‌تر می‌آید اثر زودگذر و کوتاه‌مدت آن در حیات وحش، مناطق کویری و آب روستاها و شهرها تأثیر منفی می‌گذارد، خاطرنشان کرد: به همین علت در زمان‌هایی که میزان آب کاهش می‌یابد، برداشت از منابع زیرزمینی بیشتر می‌شود.


قائم مقام وزیر نیرو از مشترکان برق خواست تا طبق سنوات گذشته با مدیریت در مصرف، وزارت نیرو را در تأمین برق پایدار در زمان پیک مصرف یاری دهند.


انتهای پیام/

ارسال نظر