صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۸ - ۲۰ شهريور ۱۳۹۶

توضیح وزیر ICT درباره حذف اپلیکیشن‌های ایرانی توسط اپل و گوگل

وزیر ارتباطات با بیان اینکه در حوزه مارکتینگ اندرویدی تا حدود زیادی بی‌نیاز از خدمات بیرونی هستیم، درباره لزوم تلاش برای ایجاد استراتژی در حوزه موبایل و کسب‌وکارهای نوپا در راستای g محدودیت‌ها و کسب بازارهای بین‌المللی توضیح داد.
کد خبر : 211402

به گزارش گروه اقتصادی آنا، محمدجواد آذری جهرمی با تاکید بر بی‌نیازی نسبی از مارکت‌های اندرویدی خارجی اظهار کرد: در حوزه مارکتینگ اندرویدی تا حدود زیادی بی‌نیاز از خدمات بیرونی هستیم. البته اگر به دنبال بازارهای بین‌المللی هستیم، این محدودیت‌ها بازار بین‌المللی ما را دچار مشکل می‌کند. لذا این هشدار را باید جدی بگیریم و تلاش کنیم در حوزه موبایل و کسب‌وکارهای نوپا استراتژی داشته باشیم.


وی با اشاره به حذف اپلیکیشن‌های ایرانی توسط شرکت‌های آمریکایی اپل و گوگل، گفت: در دنیا نظام‌هایی خصوصا در کره جنوبی وجود دارد تا در جهت رفع وابستگی مطلق به اندروید و گوگل صورت بگیرد که ما آن را در دستور کار خود گذاشتیم. اما این موضوع بسیار استراتژیکی است و نمی‌شود یک‌شبه در مورد آن تصمیم‌گیری کرد.


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان در ادامه کرد: باید همه جوانب را بررسی کنیم و همه حوزه‌های توسعه‌ای را باید دید و با احتیاط کامل این حوزه را مطالعه کرد تا فکر کلیدی در این حوزه داشته باشیم. تمام تلاش آمریکایی‌ها این است که در زندگی مردم اختلال به وجود بیاورند. بنابراین تصمیمات به ظاهر خوب ما نباید به گونه‌ای باشد تا زندگی مردم تحت تاثیر شعارهای خوب ما قرار گیرد و نباید زندگی مردم را مختل کنیم.


جهرمی با بیان اینکه تحریم‌های جدیدی علیه جمهوری اسلامی وضع نشده، ادامه داد: اما مشکل اینجاست که دولت جدید آمریکا می‌خواهد در تفاهم های وضع شده خلل ایجاد کند. اما از آنجا که جمهوری اسلامی ایران رفتار عاقلانه‌ای را داشته و از طرفی به هم زدن تفاهم نامه بین‌المللی برایشان هزینه‌بر خواهد بود، طبیعتا آنها دنبال این هستند که اقداماتی را انجام دهند تا بگویند شعارهایی که از قبل داده بودند را اجرا کرده‌اند پس به دنبال این هستند که با ایجاد محدودیت‌ها خودی نشان دهند.


وی همچنین بیان کرد: از سوی آمریکا تحریم جدیدی از سوی کنگره و دستور اجرایی ویژه جدیدی در این حوزه صادر نشده است. اما رفتار دولتمردان آمریکا این نگرانی را برای شرکت‌های آمریکایی به وجود آورده که در صورت وجود تعاملات مالی باید تحت بازرسی‌های وزارت خزانه‌داری قرار بگیرند بنابراین محدودیت‌ها و بازنگری‌هایی در این حوزه ایجاد کردند.


کسب‌وکارهای سنتی نباید مقابل نوپا قرار گیرند


وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات درباره ایجاد محدودیت برای فعالیت کسب‌وکارهای نوپا و اپلیکیشن‌های ایرانی در داخل کشور نیز گفت: جهاد اقتصادی در حوزه اشتغال همین جوانانی هستند که در این حوزه در حال فعالیت هستند و کسب‌وکارهای نوپا می‌تواند مشکل بزرگ اشتغال را در کوتاه‌مدت حل کند؛ البته نیاز به سازوکارهای قانونی دارد. برخی از کسب‌وکارهای نوپا برای برخی از کسب‌وکارهای سنتی ایجاد مزاحمت می‌کنند و ما نمی‌توانیم نسبت به کسب‌وکارهای سنتی هم بی‌تفاوت باشیم اما کسب‌وکارهای سنتی هم نباید مقابل تکنولوژی قرار بگیرند و نیاز به یک ساماندهی در این حوزه وجود دارد.


وی در پاسخ به سوالی درباره رفع فیلتر از یکی از پیام‌رسان‌های خارجی در کشور گفت: بخش‌های مختلف کشور در این مورد نظراتی دارند و در حال پیگیری موضوع هستیم. البته شورای عالی فضای مجازی مرجعی است که می‌تواند با در کنار هم گذاشتن نظرات به نتیجه برسد. همچنین مذاکرات ما با مجموعه‌های داخل کشور ادامه دارد و به نظر ما در این پیام‌رسان فضای مثبتی وجود دارد که می‌توان از آن استفاده کرد و تهدیدات آن را نیز دفع کرد. اگر با نگاه فرصت‌محور به این موضوع نگاه کنیم می‌توانیم استفاده درستی از آن داشته باشیم.



انتهای پیام/

ارسال نظر