صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۸ - ۱۹ شهريور ۱۳۹۶

ایجاد زیرساخت توسط شرکت ملی پتروشیمی مشروط شد

معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی گفت: شرکت ملی صنایع پتروشیمی در صورت دریافت مجوز های قانونی می تواند در ایجاد زیرساخت‌های مورد نیاز در این صنعت مشارکت کند.
کد خبر : 210868

به گزارش گروه اقتصادی آنا از نیپنا، مرضیه شاهدایی معاون وزیر نفت و مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی، درباره امکان ایجاد زیرساخت‌های لازم در صنعت پتروشیمی با توجه به عدم تمایل بخش خصوصی برای سرمایه‌گذاری در این بخش، گفت: همواره شرکت ملی صنایع پتروشیمی امکان ایجاد زیرساخت را داشته است مشروط بر این که هر پروژه به صورت مجزا در نهادهای اصلی مصوب شود و مجوزهای لازم را اخذ کند.


معاون وزیر نفت در امور پتروشیمی در پاسخ به این پرسش که آیا شرکت ملی صنایع پتروشیمی برای سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌ها با موانعی روبرو است یا به راحتی می‌تواند زیرساخت‌های لازم را فراهم کند، تصریح کرد: این کار به سادگی صورت نمی‌گیرد؛ باید مجوزهای لازم را از دولت و از مبادی مورد نیاز اخذ کنیم اما به طور کلی ایجاد زیرساخت، جزو اساسنامه، کار و وظیفه شرکت ملی صنایع پتروشیمی است مشروط به اخذ مجوز برای هر پروژه.


شاهدایی با اشاره به حمایت وزارت نفت و شرکت ملی صنایع پتروشیمی از بخش خصوصی افزود: این صنعت با امکان ایجاد ارزش افزوده مناسب، سودآوری و اشتغال زایی بالا، یکی از بخش های اصلی صنایع کشور است که در رشد و شکوفایی اقتصادکشور نقش مهمی دارد و مشارکت بخش خصوصی و سرمایه گذاری های جدید داخلی و خارجی می تواند برنامه های پیش بینی شده برای این صنعت را محقق کند.


وی با اشاره به ساخت جاده مواصلاتی بندر امام خمینی- شادگان که که به تازگی و با سرمایه‌گذاری شرکت ملی صنایع پتروشیمی به بهره‌برداری رسید گفت: این پروژه مربوط به سال‌های قبل بود و هزینه آن برای سرمایه‌گذاری پیش از این، مصوب شده اما ساخت این جاده نیمه کاره مانده بود که سرانجام با کسب مجوزهای لازم و سرمایه گذاری جدید ساخته شد .


سرمایه‌گذاران بیشتر راغب به سرمایه‌گذاری در بالادست پتروشیمی هستند و با توجه به هزینه و مدت بازگشت سرمایه، علاقه چندانی به ایجاد زیرساخت‌ها ندارند؛ به گونه‌ای که حتی هیات ‌های سرمایه‌گذاری خارجی که به ایران می آیند به دنبال مناطقی برای سرمایه‌گذاری هستند که زیرساخت‌های لازم چون جاده، فرودگاه، یوتیلیتی و ... را داشته باشد.


انتهای پیام/

ارسال نظر