سلامت و امنیت «غذا» اولویت سازمان غذا و دارو
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از سازمان غذا و دارو، غلامرضا اصغری در مراسم اختتامیه کنگره بینالمللی تغذیه که در مشهد برگزار شد، با اشاره به اینکه از نظر سازمان غذا و دارو، موضوع سلامت و امنیت غذا در اولویت قرار دارد و این اولویت همانند اولویت بهداشت بر درمان در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است، افزود: در سالهای اخیر اقدامات موثری در حوزههای کاهش شکر، نمک و چربیهای با ترانس بالا در کشور صورت گرفته است.
وی افزود: نصب نشانگرهای تغذیه بر روی مواد غذایی از دیگر اقدامات مهمی است که در راستای بهبود وضعیت تغذیه مردم انجام شده است.
اصغری ضمن قدردانی از مسئولان دانشگاه علوم پزشکی مشهد و برگزار کنندکان کنگره بینالمللی تغذیه اظهار امیدواری کرد: راهکارها و دستاوردهای این کنگره بتواند در حوزه سلامت مردم مثمر ثمر باشد.
اصغری تاکید کرد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد به عنوان یکی از دانشگاههای بزرگ کمکهای متعددی را در زمینه سلامت داشته و در حوزه تغذیه نیز با توجه به اعضای هیات علمی توانمند این دانشگاه، اقدامات موثری صورت گرفته است.
وی، حضور صاحبنظران برجسته بینالمللی در این کنگره را نیز فرصتی مغتنم برای استفاده از تجارب آنها عنوان و اظهار امیدواری کرد: استفاده از این نظرات بتواند موجب تسریع در برنامههای هدفمند در راستای ارتقاء سلامت مردم شود.
انتهای پیام/