صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۲۲ - ۱۱ خرداد ۱۳۹۴

دبیر انجمن صنفی کارخانجات سیمان: یا افزایش قیمت یا تعطیلی

دبیر انجمن صنفی کارخانجات سیمان با بیان اینکه درخواست رسمی افزایش قیمت سیمان تا 25 خرداد ماه به وزارت صنعت، معدن و تجارت ارائه می‌شود، گفت: در صورت عدم موافقت با افزایش قیمت سیمان، وزیر صنعت خود باید پاسخگوی تعطیلی واحدهای تولیدی در این بخش باشد.
کد خبر : 21046

عبدالرضا شیخان در گفتوگو با خبرنگار گروه اقتصادی خبرگزاری آنا در واکنش به اظهارات وزیر صنعت، معدن و تجارت مبنی بر اینکه افزایش قیمت سیمان توجیه اقتصادی ندارد، افزود: اگر آقای وزیر ما را به وفق یافتن با شرایط جهانی تولید دعوت می‌کنند، خودشان هم باید مانند دنیا در مقوله قیمت‌گذاری وارد نشوند.


وی اظهار کرد: اینکه در تمام دنیا نرخ سوخت و حامل‌های انرژی بالاست کاملا درست است، ولی در همین کشورها نظام عرضه و تقاضا تعیین‌کننده قیمت یک کالا در بازار است، نه یک وزیر و یا مسئول دولتی.


شیخان ادامه داد: چگونه می‌توان قیمت‌ها را تغییر نداد در حالی که دولت از ابتدای سال جاری با بالا بردن نرخ دستمزد، برق و حامل‌های انرژی عملا زمینه افزایش قیمت کالاهای تولید شده را فراهم آورده‌است.


او افزود: درخواست افزایش قیمت 22 درصدی سیمان نه برای بالابردن حاشیه سود تولیدکنندگان بلکه برای سرپا نگه داشتن واحدهای تولیدی در این بخش است، چون در صورت تعطیلی آنها جمعیت زیادی به ویژه در شهرهای مرزی و مناطق محروم بیکار خواهند شد.


وی ادامه داد: اینکه آقای وزیر با درخواست افزایش قیمت سیمان مخالفت می‌کنند، به معنی این است که در صورت غیر فعال شدن تعداد زیادی از واحدهای تولیدی، ایشان مسئول پاسخگویی این تعطیلی ها هستند.


شیخان اظهار امیدواری کرد که امسال نیز همانند سال گذشته در تاریخ 31 خردادماه سال جاری، نرخ های جدید سیمان اعلام و اجرایی شود.


دبیر انجمن صنفی کارخانجات سیمان در پاسخ به این پرسش که چرا واحدهای صنفی تولید کننده سیمان هزینه‌های خود را با افزایش بهره‌وری کاهش نمی‌دهند، گفت: یکی از راه‌های پایین آوردن هزینه‌های تولید سیمان، تعدیل نیرو است.


وی افزود: به طور متوسط در هر واحد تولیدی سیمان نزدیک به 500 نفر کار می‌کنند در حالی که این رقم در کارخانجات مشابه دنیا 180 نفر است و چنانچه بخواهیم با تعدیل نیرو هزینه‌هایمان را کم کنیم، عملا به وضعیت بد اشتغال در کشور دامن زده‌ایم.


انتهای پیام/

ارسال نظر