صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۲۳ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۶

مهاجرپذیر و مهاجرستیزترین کشورهای جهان کدامند؟

نتیجه نظرسنجی مؤسسه گالوپ نشان می دهد شاخص پذیرش مهاجران در بسیاری از کشورهای اروپایی که با موج ورود پناهجویان روبرو هستند از سایر کشورها کمتر است.
کد خبر : 210332

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری آنا به نقل از یورو نیوز، شاخص پذیرش مهاجران (منظور استقبال یا خوش آمد گویی از مهاجران است و نه لزوما پذیرش بیشترین شمار مهاجران در خاک کشور) در کشورهای ایسلند و نیوزیلند نسبت به دیگر کشورهای جهان بالاتر بوده است. این در حالی است که این شاخص در مقدونیه، مونته نگرو و مجارستان نسبت به بقیه کشورها کمتر است.


پرسشی که موسسه گالوپ برای تعیین شاخص پذیرش مهاجران در این نظرسنجی از مردم هر کشوری مطرح کرده سه محور داشته است: آیا زندگی مهاجران در کشورتان را امری مثبت تلقی می کنید یا منفی؟ آیا از زندگی در نزدیکی یا در همسایگی مهاجران راضی هستید؟ آیا حاضرید با فرد مهاجر ازدواج کرده و یا یکی از بستگان شما مهاجر باشد؟


در این نظر سنجی ۱۳۸ کشور جهان حضور داشته اند.


۹ کشور از ۱۰ کشوری که پایین ترین رتبه را در این نظرسنجی بدست آورده اند، قبلا جزء کشورهای بلوک شرق اروپا بودند. همچنین بیشتر این کشورها در مسیری قرار دارند که مهاجران از یونان برای رسیدن به آلمان از آن عبور می کردند.


۵۴ درصد مردمی که در این نظرسنجی شرکت کرده اند زندگی مهاجران در کشورشان را “خوب” است. نیمی از آنها نیز پاسخ داده اند که زندگی کردن مهاجر در همسایگی شان “خوب” است. ۴۴ درصد از شرکت‌کنندگان هم از این که با مهاجران ازدواج کنند یا بستگانشان مهاجر باشد ابراز رضایت کردند.


در این نظرسنجی، امتیاز ۷۷ کشور از میانگین جهانی بالاتر است. در حالیکه ۶۱ کشور نسبت به میانگین جهانی امتیاز پایین تری داشته اند.


طبق نظرسنجی موسسه گالوپ که به جز در ایالات متحده در سال ۲۰۱۶ میلادی انجام شده است، جوانان و کسانی که در مناطق شهری زندگی می کنند بیشتر پذیرای مهاجران هستند. این نظرسنجی موسسه گالوپ در آمریکا در سال ۲۰۱۷ انجام شده است


ورود پناه‌جویان به اروپا به روایت آمار و ارقام


بنا به اعلام کمیساریای عالی سازمان ملل در امور پناهندگان طی سال جاری میلادی تاکنون بیش از ۱۲۵ هزار پناه‌جو با عبور از دریای مدیترانه خود را به اروپا رسانده‌اند. مقصد اولیه اکثر این پناه‌جویان ایتالیا و یونان بوده است. این آمار در سال ۲۰۱۶ میلادی بیش از ۳۶۲ هزار پناهجو بود. این در حالی است که در سال ۲۰۱۵ بیش از یک میلیون و ۱۵ هزار نفر از راه دریا خود را به اروپا رسانده بودند.


در زمان اوج بحران پناهجویان مقامات اتحادیه اروپا مجبور به اتخاذ تصمیمی شدند که براساس آن تا ۱۶۰ هزار نفر از پناهجویان به دیگر کشورهای اتحادیه انتقال می یافتند. برخی از کشورهای شرق اروپا از جمله مجارستان، جمهوری چک، رومانی و اسلوواکی با این طرح مخالفت کردند.


از این ۱۶۰ هزار پناهجو تنها ۳۵ هزار نفر شرایط لازم برای اسکان یابی در کشور دیگر را داشتند. از این تعداد تاکنون حدود ۲۷ هزار نفر در کشور دیگری اسکان یافته اند.


انتهای پیام/

برچسب ها: پناهجویان
ارسال نظر