درخواست مردم و مسئولان قشم از رئیس هیات موسس و امنای دانشگاه آزاد اسلامی
به گزارش خبرگزاری آنا در یکی از این طومارها که به امضای مردم قشم رسیده آمده است:
محضر مبارک جناب آقای دکتر ولایتی
ریاست محترم و معزز هیات موسس و هیات امنای دانشگاه آزاد اسلامی
با سلام و احترام
قبل از هر چیز مراتب قدردانی فراوان خویش و مردم شریف این خطه از میهن اسلامی را از مساعی موثر، مفید و ماندگار جنابعالی و سایر مدیران سابق و پیشین دانشگاه آزاد اسلامی به پاس توسعه کمی و کیفی مراکز دانشگاهی که افزایش سطح دسترسی متقاضیان شهروندان و پیشگیری از خروج بخشی از استعدادها و ارز از میهن اسلامی را در پی داشته سپاسگزاریم، بویژه اهتمامی که در تاسیس و حفظ دانشکده پزشکی واحد بین الملل قشم که موافقت اصولی آن در سال 1387 با پیگیری های مجدانه رئیس وقت دانشگاه آزاد اسلامی واحد قشم اخذ و بهمن 88، اولین دانشجویان پزشکی را جذب کرد، اعلام می داریم: این واحد که اکنون ده سال متوالی از جذب و تربیت دانشجو توسط آن می گذرد در حال حاضر دارای 237 دانشجو ( 132 دختر و 105 نفر پسر) بوده که متاسفانه در حال واگذاری و انتقال به بندرعباس است این در حالی است که از نظر قاطبه سکنه شریف جزیره قشم و نمایندگان شان در شوراهای اسلامی شهر و روستا، تداوم پذیرش دانشجو و تربیت پزشک در این واحد در جزیره قشم که اکنون دارای 14 نفر هیات علمی در بخش بالینی، 12 نفر پرسنل اداری، آموزشی و پژوهشی و 42 استاد حق التدریس است و 18 نفر فارغ التحصیل داشته و یکی از فارغ التحصیلان این مرکز در آزمون دستیاری تخصصی در رشته رادیولوژی دانشگاه علوم پزشکی تهران پذیرفته شده اند مفید و واجد منافع مناسبی برای مردم جزیره قشم در ابعاد مختلف مستقیم و غیر مستقیم بوده که شرح جزئیات آن از حوصله این نامه خارج و در جای خود قابل تبیین خواهد بود.
وجود تداوم پذیرش دانشجو در رشته پزشکی و تربیت پزشک در این واحد در جزیره قشم که اکنون پس از قریب به یک دهه تثبیت شده است، می تواند با تکمیل زیرساخت های مکمل ِآن، تداوم بخش شکل گیری بستری برای تبدیل شدن به یک قطب مناسب برای فعالیت های مختلف در حوزه درمان و خدمات وابسته به آن در خدمت به مردم و افزایش رونق این جزیره که در عین منطقه آزاد بودن از محرومیت های زیادی نیز در رنج است فراهم آورد.
از جمله پیش بینی سهمیه و تسهیل تحصیل بومیان مستعد در این واحد دانشگاهی و تامین بخشی از کادر تخصصی مورد نیاز جزیره و نیز بسترسازی برای حضور اساتید متخصصین بنام و حاذق در قالب یک بیمارستان آموزشی در جزیره مزیتی چشم پوشی ناپذیر برای حل و عقد بخشی از مشکلات مزمن حوزه بهداشت و درمان در شهرستان قشم است.
واقع شدن در یک منطقه آزاد از جمله معافیت های گمرکی در تامین تجهیزات و ملزومات آموزشی و تشخیصی و درمانی برای دانشکده و بیمارستان آموزشی وابسته به آن نیز از جمله مزایایی است که تداوم و ابقای این رشته مهم و مورد نیاز دانشگاهی در جزیره قشم را از چشم انداز توسعه آن محروم نمی کند.
کمک به تحقق عدالت آموزشی در ابعاد مختلف و نه صرفا پذیرش دانشجو را نیز می توان به این مزایا افزود. بنابراین خواهشمندیم با در نظرداشت جمیع ادله و مزایا و در راستای پیشگیری از تضییع حقوق عمومی سکنه و انبوه مزایای مستقیم و غیر مستقیمی که با خروج این رشته از جزیره قشم از میان خواهد رفت، در راستای احترام به نظر بیش از ۱۲۰ هزار نفر از سکنه شریف جزیره قشم و نمایندگان قانونی آنها در شوراهای اسلامی شهر و روستا دستور فرمایند ضمن توقف اقدامات معطوف به انتقال این رشته به بندرعباس، پذیرش دانشجو و تربیت پزشک در این واحد در جزیره قشم همچنان ادامه یابد.
بدینوسیله؛ مجموعه مسئولان ارشد شهرستان ( مدیرعامل محترم سازمان منطقه آزاد قشم، فرماندار محترم شهرستان قشم، امامان جمعه معزز شیعه و اهل سنت قشم و کلیه شوراهای اسلامی محترم شهر و روستاهای شهرستان قشم) آمادگی حداکثری خویش را جبرای هر نوع حمایت، همکاری و همراهی با دانشکده پزشکی واحد بین الملل قشم اعلام می کنند.
با احترام فراوان
جمعی از شهروندان جزیره قشم
به گزارش آنا، منصور آزاد رئیس واحد بین الملل قشم در این باره می گوید: اکنون مشکلی از لحاظ کمبود امکانات پزشکی و بالینی نداریم و همه امکانات موردنیاز از طریق عقد قرارداد با بیمارستانهای خلیجفارس، سیدالشهدا، تأمین اجتماعی و دانشگاه علوم پزشکی همزگان تأمین میشود و دانشجویان در بیمارستانهای استان بهخوبی آموزشهای عملی را فرامیگیرند.
وی عدم دسترسی دانشجویان به هیاتعلمی را یکی از مشکلات دانشجویان این دانشکده دانسته و اظهار میکند: رایزنیهایی در این راستا انجام و چهار نفر از اعضای هیاتعلمی از شهرهای اصفهان، کرمان و یزد با اخذ مجوزهای لازم از هفته آینده، از مهر 96 به ظرفیت این دانشکده افزوده خواهند شد.
آزاد خاطرنشان می کند که مجموعه دانشگاه آزاد در تلاش است این دانشگاه در قشم باقی بماند و در این راه کمک و حمایت مردم و مسئولان میتواند ما را در نیل به اهداف خود کمک شایانی کند. در مجموعه دانشگاه آزاد در وهله اول ابقای دانشگاه در قشم و یا حداقل استان مدنظر است؛ اما عمده مخالفتها از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی است.
وی می گوید: اکنون این دانشکده 42 نفر حقالتدریس و 18 عضو هیاتعلمی تماموقت دارد که سه تا چهار برابر میانگین کشوری برای آنان هزینه میشود و در صورتیکه بتوانیم ظرفیت بومی برای این دانشکده بگیریم، میتوان به ماندگاری پزشکان دوره جدید در این دانشگاه برای جزیره و شهرستان و استان امیدوار بود.
انتهای پیام/