صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۸ - ۱۵ شهريور ۱۳۹۶
رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی عنوان کرد

رونق در بازار مسکن شاید سال دیگر / مالیات حساب‌وکتاب‌ها را به هم می‌ریزد

رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی گفت: خروج رکود از بازار مسکن، نیازمند برنامه بلندمدت است اما در 6 ماهه دوم امسال هیچ برنامه‌ای برای ساخت‌وساز ارائه نشده و بعید می‌دانیم جنب‌وجوش محسوسی را شاهد باشیم؛ البته شاید از سال آینده این بازار دستخوش تغییرات گسترده‌ای شود.
کد خبر : 209951

اسماعیل کاظمی، رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی در گفت‌وگو با خبرنگار آنا با ارزیابی از وضعیت ساختمان در 6 ماهه دوم سال جاری گفت: بسیاری از حوزه‌های تولیدی، بحران‌های ناشی از رکود اقتصادی را طی چند سال گذشته کاملا لمس کرده‌اند و صنعت ساخت‌وساز نیز به‌عنوان یکی از بخش‌های مولد و زنجیره‌ای اقتصاد، سایه رکود و بحران را بالای سرخود حس و تأثیرات منفی را از این جریان به خود گرفت.


وی ادامه داد: خروج بازار مسکن از رکود، نیازمند برنامه بلندمدت است اما در 6 ماهه دوم سال 96 هیچ برنامه‌ای برای ساخت‌وساز ارائه نشده است.


رئیس اتحادیه مصالح ساختمانی با اشاره بر لزوم وجود برنامه‌های دولتی برای ایجاد تقاضا در بازار مسکن بیان کرد: بخش‌های توزیعی در اقتصاد، نقش به سزایی در ارائه خدمات به مصرف‌کنندگان و شهروندان ایفا می‌کنند بنابراین فعالان حوزه مصالح ساختمانی نیز همچون دیگر تولیدکنندگان توقع حمایت‌های کافی را از دولت داشته تا با دریافت تسهیلات بانکی با نرخ سود پایین بتوانند در راستای ایجاد رونق در بازار اختصاصی خود حرکت کنند.


کاظمی تاکید کرد: بحث‌های مالیاتی به‌عنوان سرشاخه مشکلات فعالان حوزه مصالح ساختمانی مطرح می‌شود زیرا نسبت هزینه‌ها به سود درآمدی را بسیار فراتر برده و توازن دخل‌وخرج فعالان این حوزه را به‌هم‌ریخته است.


این فعال در صنعت ساختمان همچنین در باره تکانه‌های فعلی در بازار مسکن کشور نیز تصریح کرد: جنب‌وجوش‌هایی که بازار مسکن در مردادماه شاهد بود، تنها خیزی متأثر از چند تصمیم مقطعی برای خریدوفروش مسکن معنا می‌شود، اما حقیقت امر آن است که این خیز به عمل تبدیل نشده است.


وی در پایان خاطرنشان کرد:‌ نسبت ساخت‌وسازها در کلان‌‌شهرها به ویژه در تهران در مقایسه با دوره‌های گذشته، روند نزولی محسوسی به خود گرفته و مادامی‌که ساخت‌وساز و پروژه‌های عمرانی پتانسیلی برای تولید نداشته باشند، رونق نیز شکل نمی‌گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر