صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۲ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۶

نخستین پروژه صنعتی تولید کاتالیست آلومینا و بوهمایت روی میز سرمایه‌گذاران

پروژه احداث نخستین خط تولید صنعتی کاتالیست گاما آلومینا و کاتالیست از بوهمایت، روی میز سرمایه‌گذاران قرار گرفت.
کد خبر : 209737

به گزارش گروه اقتصادی آنا به نقل از ایمیدرو،‌ این طرح پس از اینکه مرکز تحقیقات کاربرد مواد معدنی آذرشهر در آذربایجان شرقی، سال گذشته موفق به تولید نیمه صنعتی بوهمایت (بوهمیت)،‌ شد در دستور کار قرار گرفت. آن پایلوت در هفته دولت سال قبل از سوی رییس هیات عامل ایمیدرو افتتاح شده بود.


مرکز تحقیقات مواد معدنی غرب با تحقق اهداف تولیدی تا 30 تن و فروش تمامی پودر تولیدی، طی ارائه طرح توجیهی تولید پایه کاتالیست گاما آلومینا و کاتالیست از بوهمیت، به ایمیدرو و تایید اجرایی شدن آن توسط سازمان مربوطه، اینک در آستانه تحول بزرگی قرار دارد.


این مرکز طی دو تاریخ در روزهای 14 و 16 شهریور ماه، آگهی فراخوان مناقصه عمومی دو مرحله ای را منتشر می کند که در آن عملیات طراحی و راه اندازی و انتقال دانش فنی واحد صنعتی ساخت پایه ی کاتالیست گاما آلومینا و کاتالیست را به پیمانکار واجد شرایط واگذار کند.


با وقوع این مهم، مرکز تحقیقات آذرشهر اولین واحد تولید پایه کاتالیست گاما آلومینا و همچنین کاتالیست در کشور خواهد شد که برای اولین بار در ایران موفق به تولید این ماده با ارزش افزوده بسیار بالا خواهد بود.


پیش از این، مرکز تحقیقات آذرشهر با مشارکت یکی از مراجع تحقیقاتی کشور، موفق به تولید محصول پایه کاتالیستی و کاتالیستی در مقیاس آزمایشگاهی شده بود.


گاما آلومینا یکی از پایه های کاتالیستی است که به دلیل مقاومت حرارتی و مکانیکی بالای آن در صنعت بسیار مورد استفاده قرار می گیرد. در صنایع مختلف از جمله در پالایشگاه و پتروشیمی این پایه با پوشش دهی فلزات گوناگون یا ترکیبی از فلزات به طور عمده در واکنش های شیمیایی مورد استفاده قرار می گیرد.


با توجه به خاص بودن فناوری و تجهیزات تولید این محصول،‌ در حال حاضر دانش فنی آن در اختیار چند شرکت خارجی بوده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر