صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۸ - ۱۴ شهريور ۱۳۹۶

مخالفت کشتی ایران با تغییر اوزان المپیکی

 نماینده فدراسیون کشتی ایران در جلسه هیات رئیسه با هرگونه تغییری در اوزان المپیکی کشتی آزاد و فرنگی مخالفت کرد.
کد خبر : 209703

به گزارش گروه ورزشی خبرگزاری آنا، پیرو ارائه پیشنهادی از سوی کشور روسیه مبنی بر تغییر تمامی اوزان کشتی آزاد و فرنگی از سال 2018 تا المپیک 2020 توکیو، فدراسیون کشتی ایران، در سه جلسه متوالی که در این خصوص در هیات رئیسه اتحادیه جهانی برگزار شد، با هرگونه تغییر در اوزان مذکور مخالفت کرد.


بنابه نظر فدراسیون کشتی ایران، هرگونه تغییر در اوزان المپیکی کشتی آزاد و فرنگی در حال حاضر، منجر به سردرگمی شناخت افکار عمومی نسبت به اوزان کشتی و قهرمانان مورد علاقه مردم در هر وزن می‌شود. گرچه شاید اوزان موجود اشکالاتی نیز داشته باشد، اما با توجه به اینکه حدود 3 سال از آخرین تغییر در اوزان کشتی آزاد و فرنگی گذشته و در رقابت‌های المپیک 2016 ریو نیز کشتی با مسئله جدی در اوزان المپیک موجود مواجه نبوده است، تغییر اوزان مذکور ضرورتی ندارد.


از طرف دیگر، برای بسیاری از کشورها که با محدودیت در تعداد کشتی‌گیران فعال روبرو هستند و پس از چند سال شناسایی و تطبیق، کشتی‌گیران خود را در هر وزن بدست می‌آورند، تغییر اوزان به معنای برهم خوردن کامل برنامه‌های فنی این کشورها در کشتی آزاد و فرنگی محسوب می‌شود.


همچنین در پیشنهاد اولیه ایران، علاوه بر عدم تغییر اوزان المپیکی، بر یکسان شدن اوزان کشتی آزاد و فرنگی نیز تاکید شده بود که علیرغم حمایت اکثریت اعضاء به دلیل حساسیت‌های احتمالی کمیته بین المللی المپیک، پیشنهاد مذکور از دستور کار خارج شد.


مسئله دیگر اینکه به نظر می‌رسد، اوزان پیشنهادی از سوی روسیه، بیشتر تمایل به تطبیق شرایط فیزیکی کشتی‌گیران دنیا با شرایط وزنی کشتی‌گیران اروپایی دارد. این موضوع با منافع کشتی‌گیران آسیایی (مثل ژاپن، ایران، کره شمالی، کره جنوبی، قزاقستان و...) و آمریکای لاتین(کوبا) منافات داشته و نمی‌تواند منافع جهانی کشتی را پوشش دهد.


اوزان پیشنهادی روسیه مورد حمایت کامل اعضای اروپایی هیئت رئیسه بوده و اصرار زیادی بر تغییر اوزان مذکور از سوی اعضای یادشده وجود داشت. در نهایت اعضای غیر اروپایی هیات رئیسه با حمایت از پیشنهاد حفظ اوزان موجود کشتی آزاد و فرنگی در آخرین جلسه هیات رئیسه مذکور رأی به عدم تغییر اوزان یاد شده دادند، که این موضوع در کشتی آزاد تصویب شد اما در کشتی فرنگی با فاصله اندکی پیشنهاد روسیه به تصویب هیات رئیسه اتحادیه جهانی رسید.



انتهای پیام/

ارسال نظر