واکنش طالبان به کشتار مسلمین در میانمار
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از تسنیم، «ذبیحالله مجاهد» سخنگوی طالبان با انتشار بیانیهای اعلام کرد که افراطیهای بودایی و ارتش میانمار بار دیگر در ایالت «اراکان» نسلکشی، تخریب خانهها و کوچ اجباری مسلمانان در این کشور را از سر گرفته است.
در بیانیه طالبان آمده است که ارتش میانمار در روزهای عید قربان به مناطق مسلماننشین حمله کرده و حدود 7000 باب منازل مسکونی متعلق به مسلمانان را به آتش کشیدهاند و دهها هزار مردم بیدفاع را از خانههای خود کوچ داده و آواره کردهاند بنابراین جنایت نابخشودنی میانمار محکوم است.
سخنگوی طالبان تصریح کرد که ظلم جاری بر مسلمانان میانمار با شدیدترین الفاظ محکوم است و آن را جنایت بزرگ بشری در برابر مردم بیدفاع و غیرنظامی میدانیم.
این گروه تاکید کرده که طالبان از موضع کشورهای اسلامی، سازمانهای بینالمللی، رسانهها و شخصیتهایی که علیه این جنایت دست به اعتراض زدهاند حمایت میکند.
طالبان در این بیانیه از تمام مسلمانان دنیا خواسته تا مسلمانان میانمار که مورد ظلم قرار گرفتهاند را فراموش نکنند و برای دفاع، نجات و پناه دادن آنها متحد شوند و تا حد توان به این واجب اسلامی عمل کنند.
این گروه از رسانهها و سازمانهای حامی حقوق بشر انتقاد کرده است زیرا رسانهها این کشتار را انعکاس ندادهاند و سازمانهای حامی حقوق بشر نیز در این مورد موضع جدی اتخاذ نکردهاند.
طالبان تاکید کردند که موضع نهادهای حامی حقوق بشر و رسانهها نه اینکه غیرمنصفانه بوده بلکه از انسانیت و عواطف بشری نیز به دور بوده است.
در پیایان این بیانیه آمده است که مسلمانان نباد در انتظار اقدامات سازمانهای مدعی حمایت از حقوق بشر باشند بلکه با استفاده از امکاناتی که دارند با مسلمانان مظلوم میانمار با جان و مال خود کمک کنند و با آنها ابراز همدردی نمایند.
از سال 2012 میلادی تا کنون بیش از 200 هزار مسلمان در کشور میانمار توسط افراط گرایان بودایی در برابر چشمان سازمانهای حامی حقوق بشر، سازمان ملل و جامعه جهانی کشته و سوزانده شدهاند.
همچنین گزارش شده بود که حدود 30 هزار مسلمان ناپدید شده و در برخی از موارد کودکان زنده سوزانده شدهاند.
ارتش میانمار روزهای اخیر به حدود 50 روستا در ایالت اراکان حمله کردهاند و برخی از روستاها را نیز به آتش کشیدهاند که در نتیجه حدود 70 هزار نفر از این مناطق آواره شدند.
دستکم 70 هزار مسلمان میانماری در تلاش برای فرار از ارتش میانمار به مرزهای بنگلادش پناه بردند.این در حالی صورت میگیرد که «آنگ سان سوچی» نخستوزیر برمه جایزه صلح نوبل را از سوی حامیان دروغین حقوق بشر قبل از این دریافت کرده بود.
با این حال سازمان های غربی که مدعی حمایت از حقوق بشر هستند کمترین اقدامی را در برابر این جنایت هولناک انجام نداده و تنها به محکومیت آن بسنده کردهاند.
انتهای پیام/