صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
عضو جامعه متخصصین صنایع نساجی ایران خبر داد:

رشد 20 درصدی واردات پارچه به کشور

عضو جامعه متخصصان جامعه نساجی ایران با بیان اینکه واردات پارچه و چادر مشکی در 9 ماه نخست سال جاری با 20 درصد افزایش بالغ بر 65 میلیون دلار بوده‌است، گفت: چنانچه جریان ورودی انواع پارچه با همین روند تا پایان سال ادامه یابد، معادل 400 میلیون دلار واردات پارچه خواهیم داشت.
کد خبر : 2092

علیرضا حائری در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا با با بیان اینکه در 9 ماه نخست امسال واردات انواع پارچه با رشدی 20 درصدی نسبت به مدت مشابه سال قبل مواجه بوده‌است، افزود: البته این حجم از واردات منحصر به ورود پارچه از مبادی رسمی است و ارقام مربوط به قاچاق و یا کالای همراه مسافر را پوشش نمی‌دهد.


او با بیان اینکه این مقدار واردات نشان می‌دهد صنایع بافندگی کشور به دلایل گوناگون با ظرفیت‌های به مراتب کمتر از توان معمول خود تولید کرده‌اند، اظهار کرد: کاهش تولید پارچه باعث مصرف کمتر نخ تولیدی داخلی شده و اثر مستقیم بر تولید و نحوه کارکرد صنایع ریسندگی نیز خواهد گذاشت.


به گفته حائری در هر صورت کاهش تولید صنایع بافندگی، افزایش قیمت تمام شده محصول تولیدی را شاهد خواهیم بود که به کاهش قدرت رقابت پذیری در این صنایع منجر می‌شود.


عضو جامعه متخصصین جامعه نساجی ایران ادامه داد: آمارهای تولید اعلام شده از سوی وزارت صنعت، معدن و تجارت نیز در 9 ماه سال جاری موید این است که تولید انواع نخ های فیلامنت پلی استری با 11.5 در صد کاهش و تولید انواع نخ های سیستم پنبه‌ای و ترکیبی نیز در همین مدت با 6 درصد کاهش تولید روبرو بوده‌اند.


حائری گفت: عمده واردات دیگر صنایع نساجی در این مدت مربوط به انواع الیاف به عنوان ماده اولیه صنایع ریسندگی و به میزان حدود 315 میلیون دلار بوده‌است که نسبت به مدت مشابه سال قبل 15 درصد کاهش داشته‌است.


وی با بیان اینکه در همین مدت الیاف پنبه نیز با وارداتی معادل 85 میلیون دلار رو برو بوده‌است، تصریح کرد: این رقم نسبت به مدت مشابه سال قبل با کاهش واردات 15 در صدی مواجه بوده که حکایت از فعالیت کمتر در صنایع ریسندگی دارد.


وی افزود: واردات انواع نخ نیز در 9 ماه سال جاری به رقم 240 میلیون دلار بالغ شده که در صورت حل مشکلات صنایع ریسندگی و تامین نقدینگی مورد نیاز، این صنایع توان و ظرفیت این را دارند که عمده نیاز داخل را تامین و از خروج مقادیر زیادی ارز از کشور جلوگیری کنند.


به گفته عضو جامعه متخصصین صنایع نساجی ایران، دراین مدت واردات انواع ماشین آلات صنایع نساجی به حدود 250 میلیون دلار رسیده‌است که افزایش آن حاکی از عزم صاحبان صنایع و سرمایه‌گذاران داخلی به توسعه و نوسازی مناسب صنایع نساجی در کشور است.


انتهای پیام/

برچسب ها: صنایع نساجی
ارسال نظر