صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۱:۱۰ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۶

گسترش همکاری‌های ایران و اندونزی در فناوری نانو

نشست تخصصی مشترک ایران و اندونزی با حضور دست‌اندرکاران فناوری نانوی ایران و اندونزی، از جمله ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و با هدف توسعه‌ همکاری‌ها در این عرصه برگزار شد.
کد خبر : 208507

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری آنا از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، نشست تخصصی مشترک ایران و اندونزی برای اجرای سیاست‌های کلی اقتصاد مقاومتی و با هدف تولید ثروت در جامعه از طریق بهبود روابط منطقه‌ای، با همکاری ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی و وزارت صنایع کشور اندونزی برگزار شد.


در این نشست دستاوردهای فناوری نانوی ایران معرفی شد و شرکت‌های فعال دو کشور در حوزه‌ی نانو به مذاکره پرداختند. معرفی دستاوردهای فناورانه دو شرکت ایرانی در زمین تولید نانوکامپوزیت‌های پلیمری از نکات این نشست مشترک بود.


سعید سرکار، دبیر ستاد توسعه فناوری نانو معاونت علمی، ولی‌الله محمدی نصرآبادی سفیر ایران در جاکارتا، قائم‌مقام وزیر هماهنگی امور اقتصادی اندونزی، مشاوران وزرای علوم، تحقیقات و آموزش عالی و صنایع اندونزی و نمایندگان 12 شرکت ایرانی تولیدکننده محصولات نانو و تعدادی از مدیران و کارشناسان وزارتخانه‌ها و نهادهای ذی‌ربط اندونزی و بیش از 60 شرکت اندونزیایی علاقه‌مند به فعالیت در حوزه نانو در این رویداد اقتصادی علمی حضور داشتند.


سرکار در این نشست گفت: «ایران و اندونزی در حال گذر از اقتصاد منبع‌محور به فناوری‌محور هستند.»


او از نانو به‌عنوان انقلابی در فناوری نام‌ برد و افزود: «در حوزه‌ فناوری نانو، ایران هم‌زمان با کشورهای توسعه‌یافته مانند ژاپن و آمریکا فعالیت‌های خود را آغاز کرده و اکنون در رده چهارم جهان از لحاظ تولید علم قرار دارد.»


محمد نصیر، وزیر علوم، تحقیقات و آموزش عالی اندونزی در این نشست، برنامه‌ کشورش را برای ایجاد 100 پارک فناوری تشریح و بر امکان همکاری دو کشور در این زمینه تأکید کرد.


رئیس مرکز نوآوری وزارت صنایع اندونزی گفت: «اندونزی برای توسعه‌ صنعت نانو برنامه‌ای در 3 فاز 5 ساله طراحی کرده که در فاز نخست محصولاتی مانند مواد غذایی، شیمیایی و نساجی، در فاز دوم پلیمر و خودرو و در فاز سوم ساختمان و الکترونیک تحت پوشش قرار می‌گیرند.»


رودی رجب نایب‌رئیس کمیته خاورمیانه و کشورهای اسلامی اتاق بازرگانی اندونزی شرکت‌های کوچک و متوسط را مهم‌ترین حوزه برای توسعه همکاری‌های نانو دانست.


در این نشست دو شرکت ایرانی به معرفی آخرین دستاوردهای فناورانه خود برای شرکت‌های صنعتی اندونزی پرداختند. در حاشیه این نشست هم، نمایشگاهی از محصولات نانوفناوری برگزار شد تا شرکت‌های ایرانی و اندونزیایی با معرفی محصولات خود، به تبادل دانش نانوفناوری و بهبود و توسعه روابط اقتصادی بین دو کشور، مبتنی بر فناوری نانو بپردازند.


انتهای پیام/

ارسال نظر