صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۲۵ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۶
مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران تاکید کرد:

تعطیلی 20درصدی بنگاه‌های تولیدی در شهرک‌های صنعتی

معاون وزیر صنعت و مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران گفت: طبق آمار سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، میانگین بنگاه‌های تعطیل در شهرک ها و نواحی صنعتی ٢٠ درصد است .
کد خبر : 208486

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، علی یزدانی گفت: روند کنونی کشور، روندی روبه‌جلو است و اقتصاد در یک مسیر درست، منطقی و کارشناسانه قرارگرفته است.


وی ادامه داد: بحث اشتغال و تولید یکی از بزرگ‌ترین دغدغه‌های مقام معظم رهبری است و در بیانات خود در نخستین جلسه دولت دوازدهم این موضوع را مطرح فرمودند؛‌ اشتغال و تولید همچنین یکی از سیاست‌های دولت است که در قالب اقتصاد مقاومتی و در چارچوب سایر اسناد بالادستی با همکاری و هماهنگی دستگاه‌های مختلف اجرایی در حال اجرا است.


یزدانی یادآور شد: گام‌های بزرگی برای رفع موانع تولید در کشور برداشته‌شده است ولی حجم و انبوه مشکلات به‌گونه‌ای بوده که باوجود تلاش‌های گسترده، هنوز نگرانی‌ها به‌طور کامل مرتفع نگردیده و طبق آمار سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران، میانگین بنگاه‌های تعطیل در شهرک‌ها و نواحی صنعتی ٢٠ درصد است .


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران با تأکید بر لزوم استفاده از فناوری‌های نوین در بحث صنایع کوچک، عنوان کرد: در وضعیت کنونی کشور و در شرایطی که رقابت، کیفیت و حداقل هزینه تمام‌شده حرف نخست را می‌زند، استفاده از فناوری در صنایع اهمیت ویژه‌ای دارد بنابراین نوع نگاه بنگاه‌ها به بازار باید تغییر کند.


وی گفت: اگر واحدها در حوزه بازاریابی نوین اقدامی نکنند، بنگاه‌ها به‌مرور دچار آسیب می‌شوند بنابراین اگر نوع نگاه بنگاه‌ها در بازار تغییر نکند، در آینده و در هر دولتی، به‌ناچار تعطیل می‌شوند. امروزه بنگاه‌های خدماتی توزیعی که از فناوری‌های نوین بهره می‌برند، می‌توانند به‌طور مستقیم با مردم در ارتباط باشند.


یزدانی بابیان اینکه مشکلات فرا روی صنایع متوسط و کوچک شناسایی‌شده خاطرنشان کرد: لیست مشکلات صنایع کوچک در اختیار مجلس قرارگرفته و برای نمایندگان هم ارسال خواهد شد چون رفع برخی مشکلات در بحث صنایع کوچک و متوسط به تغییر قانون نیاز دارد و امیدواریم با ارائه لایحه از سوی دولت یا ارائه طرح توسط مجلس گامی مثبت در جهت بهبود وضعیت سرمایه‌گذاری در کشور برداریم.


وی تأکید کرد: تعطیلی واردات به جهت حمایت از صنایع خلاف قانون است و طبق فرمایش مقام معظم رهبری تنها به شرطی که در داخل به میزان کافی محصول باکیفیت در راستای حقوق مصرف‌کننده تولید شود، می‌توان از واردات صرف‌نظر کرد.


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران 96 درصد بنگاه‌های صنعتی کشور را بنگاه‌های متوسط و کوچک عنوان کرد و گفت: در بین بنگاه‌های کوچک و متوسط 3500 بنگاه بالای صد نفر شاغل دارند و 92 درصد باقی‌مانده زیر 100 نفر اشتغال دارند به همین دلیل مشکلاتشان بیش از بنگاه‌های بزرگ است.


وی با تأکید بر اهمیت آموزش در بنگاه‌های کوچک و متوسط اذعان داشت: بنگاه‌های کوچک عمدتاً به آموزش و پژوهش توجه کمتری دارند و بعضاً بازار جهانی را نمی‌بینند و به همین دلیل نگاه ما در سازمان صنایع کوچک معطوف به آموزش این بنگاه‌ها است و در راستای حمایت از این بنگاه‌ها در داخل شهرک‌ها و نواحی صنعتی، آموزش همه‌جانبه را به‌عنوان یک اصل و به‌صورت رایگان در اختیار آن‌ها قرار داده‌ایم.


یزدانی در خصوص تمهیدات سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران برای افزایش سرمایه‌گذاری در این شهرک‌ها گفت:50 درصد هزینه طرح تحقیقاتی بنگاه‌ها و نیمی از هزینه شرکت در نمایشگاه‌های داخلی و خارجی از سوی سازمان صنایع کوچک تقبل می‌شود. همچنین در حوزه استاندارد همه هزینه‌ها در بحث بازرسی و آزمایشگاه در مناطق کمتر توسعه‌یافته از سوی شرکت شهرک‌های صنعتی استان‌ها پرداخت می‌شود.


وی افزود: به مدت یک سال دفاتر سازمان را در اختیار شرکت‌های مشاور و دانش‌بنیان قرار می‌دهیم تا بتوانند روی پای خود بایستند و با بنگاه‌ها ارتباط متقابل برقرار کنند و در سال دوم هم تنها 50 درصد هزینه این دفاتر گرفته می‌شود.


معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت یادآور شد: در حوزه تشکیل خوشه‌های صنعتی، در استان خوزستان چهار خوشه از ده خوشه شناسایی‌شده، تکمیل‌شده است و اگر همه ذی‌نفعان در این خوشه‌ها همکاری کنند، در بحث تأمین مواد اولیه و نیز بازار موفق‌تر عمل خواهند کرد.


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران ادامه داد: برنامه‌های دولت دوازدهم در همه ابعاد چارچوب مشخصی دارد و برنامه‌های حوزه صنعت، معدن و تجارت در چهار سال آینده تعیین‌شده و دولت از هر طرحی در راستای حمایت از بنگاه‌ها استقبال می‌کند.


وی بابیان اینکه باید در شهرک‌های صنعتی شادگان تحول صورت بگیرد، عنوان کرد: در تکمیل زیرساخت‌ها باید تحول ایجاد شود و مبلمان شهری، روشنایی و راه‌های دسترسی در بهترین شکل ممکن احداث شود تا شهرک‌های صنعتی شاداب‌تر شوند و مراکز تولیدی به مراکز زندگی تبدیل شوند.


یزدانی خاطرنشان کرد: در شهرستان شادگان پتانسیل‌هایی در حوزه معدن و صنایع معدنی وجود دارد که ظرفیت سرمایه‌گذاری کلان خارجی و داخلی دارد و می‌تواند اشتغال زیادی ایجاد کند. همچنین از محل یک و نیم میلیارد دلاری به پیشنهاد دولت در مجلس تصویب و با موافقت مقام معظم رهبری اولویت‌هایی در برخی مناطق ازجمله مناطق کمتر توسعه‌یافته مشخص‌شده است که پتانسیلی برای توسعه شهرستان شادگان به شمار می‌رود.


وی افزود: معاونت روستایی ریاست جمهوری منابع بودجه‌ای برای صنایع روستایی و مستقر در مناطق محروم در نظر گرفته است که می‌تواند در شادگان هزینه شود.


مدیرعامل سازمان صنایع کوچک و شهرک‌های صنعتی ایران در خصوص بهبود شرایط شهرک صنعتی شادگان گفت: برای کارگاه‌های تعطیل و نیمه تعطیل در داخل و خارج شهرک‌های صنعتی باید با کمک دانشگاهیان و تشکل‌های صنعتی عارضه‌یابی دقیق صورت بگیرد تا راهکارهای درست ارائه و نسخه واحد پیچیده شود.


در ادامه مدیرعامل شرکت شهرک‌های صنعتی خوزستان در آیین کلنگ زنی احداث سیلوی گندم در ناحیه صنعتی دارخوین گفت: این سیلو بااعتباری بالغ‌بر 55 میلیارد ریال در زمینی به مساحت یک هکتار راه‌اندازی و باعث اشتغال مستقیم 20 نفر خواهد شد.


اخلاق محمدیان افزود: احداث سر درب ناحیه صنعتی دارخوین نیز بااعتباری بالغ‌بر یک میلیارد و 640 میلیون ریال در مساحت 45مترمربع از محل تأمین اعتبارات نفت احداث‌شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر