صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۱۴ - ۱۱ شهريور ۱۳۹۶
بهمنی در گفت وگو با آنا:

رشد اقتصادی 8 درصدی نیازمند سرمایه‌‌گذاری 65 میلیارد دلاری است/ برنامه‌های رئیس‌جمهور خوش‌بینانه است

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه برای تحقق رشد اقتصادی 8 درصدی باید سرمایه‌‌گذاری 65 میلیارد دلاری صورت گیرد، گفت: برای رشد اقتصادی 8 درصد باید 775 هزار میلیارد تومان منابع داشته‌باشیم و با منابع کنونی این امر به سختی محقق می‌شود.
کد خبر : 208346

محمود بهمنی در گفت‌و‌گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری آنا، با اشاره به اظهارات رئیس‌جمهور در گفت‌وگوی زنده تلویزیونی با بیان اینکه ما امیدواریم برنامه‌های رئیس‌جمهور محقق شود، اظهار کرد: نگاه رئیس‌جمهور به برنامه‌های عنوان شده تا حدی خوش‌بینانه است، در حالی‌که برای تحقق مواردی همچون ایجاد اشتغال و ریشه کن کردن فقر مطلق باید فاکتورهای بسیاری رعایت شود.


رئیس سابق بانک مرکزی با بیان اینکه برای تحقق رشد اقتصادی 8 درصد باید سرمایه‌‌گذاری 65 میلیارد دلاری صورت گیرد، افزود: برای رشد اقتصادی 8 درصد باید 775 هزار میلیارد تومان منابع داشته باشیم و با منابع کنونی این امر به سختی محقق می‌شود مگر اینکه همت و کوشش بسیار زیادی صورت گیرد.


نماینده مردم ساوجبلاغ، طالقان و نظرآباد در مجلس با اشاره به تحقق 900 هزار شغل و رفع بیکاری از سوی دولت، توضیح داد: اکنون سالانه شاهد تقاضای 1 میلیون و 250 هزار شغل هستیم، یعنی سالانه حدود 350 هزار نفر به افراد بیکار اضافه می‌شوند.


وی با بیان اینکه امروز تقاضای شغل در کشور، همچون 10 سال گذشته نیست، تصریح کرد: امروز جوانان جویای کار دارای مدارک لیسانس، فوق لیسانس و دکترا هستند که نمی‌توان همه آنها را در کارخانه‌ها مشغول به کار کرد. بنابراین اشتغال‌زایی نیازمند سازوکاری دقیق است و تحقق آن نیز بسیار دشوار خواهد بود.


عضو کمیسیون اقتصادی مجلس با اشاره به وعده ریشه کن کردن فقر مطلق از سوی رئیس جمهور، گفت: این موضوع مانند این است که بگوییم بی‌سوادی را ریشه کن می‌کنیم، در حالی‌که هر ساله شماری به بی‌سوادان کشور اضافه می‌شود. ممکن است بتوانیم قبلی‌ها را ریشه‌کن کنیم اما آن چه که به‌وجود می‌آید قابل پیش بینی نیست. بنابراین در مورد این اقدامات بررسی‌های بیشتری باید صورت گیرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر