صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۵۹ - ۰۹ شهريور ۱۳۹۶

مصرف ۳۵ میلیارد مترمکعب سوخت در نیروگاه‌ها

معاون راهبری شرکت تولید برق حرارتی، از ساخت صدها قطعه نیروگاهی توسط متخصصان داخلی خبر داد و گفت: تا پایان مردادماه سال ۹۶، ۳۵ میلیارد مترمکعب سوخت در نیروگاهها مصرف شده است.
کد خبر : 208175

به گزارش گروه اقتصادی آنا از وزارت نیرو، عبدالرسول پیشاهنگ در رابطه با افزایش ضریب آمادگی واحدهای نیروگاهی گفت: با تلاش پرسنل نیروگاهی و با انجام کامل تعمیرات واحدهای نیروگاه‌های حرارتی در نیمه دوم سال ۹۵ به میزان ۸۰ هزار و ۱۵۸ مگاوات، باعث افزایش ضریب آمادگی واحدهای نیروگاهی در پیک تابستان سال جاری به میزان ۵/۹۸ درصد شد و این امر منجر به عبور موفق از پیک تابستان سال جاری شد.


وی در خصوص تعمیرات واحدهای نیروگاهی بیان کرد: طبق برنامه ریزی‌های صورت گرفته می‌بایست در نیمه دوم سالجاری بالغ بر ۸۸ هزار و ۹۴۷ مگاوات تعمیرات انجام پذیرد که از این میزان ۴۳ هزار و ۹۵۳ مگاوات مربوط به تعمیرات اتاق احتراق، ۳۱ هزار و ۲۲۵ مگاوات تعمیرات دوره ای، ۸ هزار و ۲۸۵ مگاوات تعمیرات اساسی بخار و گاز، ۲ هزار و ۶۶۲ مگاوات تعمیرات مسیر داغ، ۱ هزار و ۸۲۴ مگاوات تعمیرات نیمه اساسی بخار و ۹۹۸ مگاوات تعمیرات صد هزار ساعت توربین (RI و LTE )بوده است.


این مقام مسئول خاطر نشان کرد: از آنجاییکه مهم‌ترین وظیفه نیروگاه‌ها تبدیل انرژی سوخت به انرژی الکتریکی می‌باشد تأمین سوخت مطمئن و پایدار نیروگاه‌ها از اهمیت به سزایی برخوردار است که در سال ۹۵ بالغ بر ۷۰ میلیارد لیتر مترمکعب سوخت معادل در نیروگاه‌ها مصرف شد که این مقدار تا پایان مردادماه سال ۹۶ در نیروگاه‌ها برابر با ۳۵ میلیارد لیتر مترمکعب است.


پیشاهنگ در ارتباط با اجرای پروژه IGV+ در کشور اظهار داشت: این سیستم یکی از مهم‌ترین پروژه‌ها در کشورهای پیشرفته است و در صـنعت برق افزایش ظرفیت تولـید بـرق از طریق بـهبود بهره وری است که در سالجاری این پروژه بروی ۳۱ واحد V۹۴.۲انجام گرفته و باعث افزایش توان ۱۱۲ مگاوات شده است.


معاون راهبری تولید شرکت تصریح کرد: یکی دیگر از روش‌های افزایش توان در واحدهای گازی، خنک کاری هوای ورودی به کمپرسور واحدهای گازی است که این طرح در ۱۴ واحد گازی اجرا شده است و ۲۱۴ مگاوات توان افزایش یافته است.


این مقام مسئول با اشاره به مجهز شدن نیروگاه‌ها به سامانه پایش آنلاین از ۲۳ درصد به ۴۶ درصد ابراز امیدواری کرد تا نیروگاه‌هایی که در سال ۹۶ اقدام به نصب تجهیزات مذکور کرده‌اند، تا پایان سال نسبت به نصب و بهره برداری تجهیزات مذکور اقدام خواهند کرد.


پیشاهنگ در ارتباط با طرح‌های ساخت داخل در راستای اقتصاد مقاومتی خاطر نشان کرد: در راستای اقتصاد مقاومتی صدها قطعه ساخت داخل در دست اجرا بوده که ساخت داخل یک دستگاه پره‌های ثابت و متحرک ردیف اول تا چهارم توربین گازی کرافت V۹۳، ساخت دیسک‌های ردیف اول تا سوم توربین گازی آسک فیات، ساخت پنج دست از هر یک از ردیف‌های پره‌های ثابت و متحرک واحدهای گازی GEF۵ و نگهدارنده های آجرنسوز توربین گازی V۹۴.۲ از جمله فعالیت‌هایی است که به دست توانمند متخصصان داخلی ساخته و در نیروگاه‌ها مورد استفاده قرار می‌گیرند.


انتهای پیام/

ارسال نظر