صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۲۷ - ۰۹ خرداد ۱۳۹۴
معاون فرهنگی و اجتماعی واحد شیراز:

انتقال مفاهیم از راه هنر بهتر است/ استفاده از منابع غنی قرآنی و متون دینی در هنر

معاون فرهنگی و اجتماعی واحد شیراز اظهار کرد: باید توجه ویژه‌ای به هنر در حوزه فرهنگ به عمل آید، زیرا انتقال مفاهیم به مخاطبان از راه هنر بهتر و قابل فهم تر است و چه بهتر که در این راه از منابع غنی قرآنی و متون دینی استفاده شود.
کد خبر : 20797

به گزارش خبرنگار خبرگزاری آنا، دکتر مرتضی حق شناس در مراسم اختتامیه ششمین جشنواره تئاتر دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی شیراز،نما که با حضور دکتر محمود عزیزی بازیگر سینما و تئاتر، رحیم هودی پیشکسوت تئاتر و سینمای ایران، جمعی از هنرمندان استان فارس و شهر شیراز و مسوولین دانشگاه برگزار شد، از جایگاه هنر و اهمیت آن سخن گفت.


وی بیان کرد: در دنیای امروز و با توجه به رشد روز افزون علم و دنیای ارتباطات، می طلبد توجه ویژه ای به امور هنری، نظیر شعر، قصه، تئاتر، موسیقی و نقاشی صورت گیرد، زیرا، انتقال مفاهیم به مخاطبان از راه هنر بهتر و قابل فهم تر است و چه بهتر که در این راه از منابع غنی قرآنی و متون دینی استفاده شود.


معاون فرهنگی و اجتماعی واحد شیراز خواستار تشکیل یک گروه نمایش در دانشگاه و معرفی آن به کشور شد و خاطرنشان کرد: در این راه همت و پشتکار مضاعف، همدلی و همزبانی و همکاری بین دست اندرکاران این حوزه را می خواهد.


وی آمادگی حوزه معاونت فرهنگی را با همه حوزه های دانشگاه اعلام کرد و از تشکل ها و گروه های آموزشی دانشگاه که در صدد اجرای برنامه های فرهنگی هستند، خواست، برنامه های پیشنهادی خود را با توجه به ملاک ها و معیارهای مشخص شده به این حوزه ارائه دهند تا در شورای فرهنگی دانشگاه تصمیم گیری شود.


در ادامه سعید ذوالنوریان دبیر این جشنواره به خبرنگار آنا گفت: از زمان آغاز به کار این جشنواره 40 متن نمایش به دبیرخانه ارسال شد که 23 متن برگزیده و جهت اجرا معرفی و مورد بازبینی قرار گرفت و در نهایت 7 نمایشنامه، روی خط سرخ، دکه بین راه، رقص کاغذ پاره ها، عنکبوت، عروسک خیالی، خاکستر به خاکستر و پیکر زن همچون میدان نبرد در جنگ بوسنی به مرحله نهایی رسیدند که در بین آنها سه نمایش، رقص کاغذ پاره ها، دکه بین راه و روی خط سرخ بیشترین جوائز جشنواره را به خود اختصاص دادند.


هیات داوران متشکل از دکتر علیرضا بنیادی، فرامرز شاه قلعه و آرمین ره بین، از ابتدای جشنواره همگام و همراه با دیگر مسوولان، کار نظارت و داوری آثار را بر عهده داشتند.



انتهای پیام/

ارسال نظر