صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۱ - ۰۸ شهريور ۱۳۹۶

تشکیل کارگروه مخاطرات زلزله در استان قم

مدیرکل راه و شهرسازی استان قم گفت: به علت واقع‌شدن شهر قم بر روی کمربند زلزله، گسل‌ها و حریم آن‌ها در قم مورد مطالعه مجدد قرارگرفته است.
کد خبر : 207711

به گزارش گروه اقتصادی آنا از روابط عمومی اداره کل راه و شهرسازی استان قم، حسن صبوری از تشکیل کارگروه مخاطرات زلزله و لرزش‌های لایه زمین و ابنیه در استان قم خبر داد و گفت: به علت واقع‌شدن شهر قم روی کمربند زلزله، گسل‌ها و حریم آن در قم مورد مطالعه مجدد قرار گرفته است.


وی گسل و حریم گسل‌ها را در مناطق مسکونی مورد توجه قرارداد و افزود: متأسفانه بخشی از مناطق مسکونی استان قم در حریم گسل‌ها قرار واقع شده و باید هر چه سریع‌تر ساخت و سازها در این مناطق محدود شود.


مدیرکل راه و شهرسازی استان قم تهیه نقشه جدید گسل‌ها را در مرحله مشاوره اعلام کرد و گفت: طرحی که چند سال گذشته تهیه‌شده موردبازنگری و مشاوره مجدد قرارگرفته و به شورای عالی معماری و شهرسازی برای محدود کردن ساخت‌وسازها ارائه می‌شود.


وی با اشاره به مشکل فرونشست زمین در مناطق خشک کشور تصریح کرد: به علت بهره‌برداری بی‌رویه از آب‌های زیرزمینی در کشور، بحث فرونشست زمین در قم نیز مطرح بوده ولی متأسفانه عدد و میزانش هنوز مشخص نیست و این طرح در قالب یک طرح مطالعاتی به مرکز تحقیقات وزارت مسکن و شهرسازی ارائه‌شده است.


صبوری اعتبار طرح تحقیقاتی فرونشست زمین در استان قم را حدود ۶۵۰ میلیون تومان عنوان کرد و گفت: اعتبار این طرح تحقیقاتی از طریق استانداری تأمین‌شده و برای جلوگیری از آسیب‌های که به علت فرونشست زمین به ابنیه استان وارد می‌شود در دستور کار این اداره قرار گرفت است.


وی راهکارهای ارائه شده مشاوران را لازم‌الاجرا دانست و بیان کرد: باید هر چه سریع‌تر راهکارهای مشاورین طرح مطالعاتی فرونشست زمین و کارگروه مخاطرات زلزله و لرزش‌های لایه زمین و ابنیه به مرحله اجرایی رسیده تا بتوانیم قبل از وقوع هرگونه حادثه عملیات پیشگیری را انجام دهیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر