صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۱۸ - ۰۶ شهريور ۱۳۹۶

دبیر ستاد توسعه نانو: توسعه منابع انسانی از مهم‌ترین برنامه‌های دولت یازدهم در حوزه فناوری نانو بود

دبیر ستاد توسعه نانوی ریاست جمهوری اعلام کرد که هر برنامه‌ای که بخواهیم در حوزه فناوری های نوین کار کنیم، نیاز به نیروی انسانی متخصص داریم و در این زمینه رشد چشمگیری داشته‌ایم.
کد خبر : 206944

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از برنامه رادیویی گفت‌وگوی علمی، دکتر سعید سرکار در آغاز این برنامه با موضوع بررسی عملکرد دولت یازدهم در حوزه نانو، با بیان این که نانوفناوری یک علم به روز است، گفت: «خوشبختانه در این فناوری نوظهور به موقع عمل کردیم و ایران همگام با کشورهای پیشرفته مانند آمریکا و آلمان برنامه توسعه فناوری نانو را در دستور کار خودش قرار داد».


وی افزود: «یکی از مهم‌ترین برنامه‌هایی که در این حوزه کار کردیم، توسعه منابع انسانی بود زیرا هر برنامه‌ای که بخواهیم در حوزه فناوری‌های نوین کار کنیم، نیاز به نیروی انسانی متخصص داریم که در این زمینه رشد چشمگیری داشتیم. از زمانی که کار در حوزه نانو را آغاز کردیم، حدود 10 نفر فعال بودند اما در حال حاضر 35 هزار نفر از سطح کارشناسی ارشد به بالا در حوزه این فناوری نوظهور فعالیت می کنند».


دبیر ستاد توسعه نانوی ریاست جمهوری با بیان اینکه نتیجه نیروی انسانی متبحر و برنامه‌های ستاد نانو، پشرفت در این حوزه علمی است، اظهار داشت: «این پیشرفت‌ها به گونه‌ای بود که از منظر تولید علم از رتبه 57 جهانی به رتبه چهار جهانی برسیم. در همین راستا سال گذشته هشت هزار و 300 مقاله معتبر علمی ارائه داده ایم و این دستاوردی چشمگیر است».


وی همچنین گفت: «هر اقدامی چه در رابطه با توسعه فناوری و چه در رابطه با ارائه محصولات جدید مبتنی بر فناوری نانو را بخواهیم انجام دهیم، باید زیربنایی به نام توسعه علمی داشته باشد زیرا بدون توسعه علمی اساسا نمی‌توانیم در عرصه توسعه فناوری و تکنولوژی موفق باشیم».


سرکار درباره وضعیت فعلی ایران افزود: «ایران در حال حاضر از بنیه علمی بسیار خوب در عرصه نانو فناوری در بین کشورهای جهان برخوردار است و در دنیا در همه حوزه‌های نانو ایران را به رسمیت می‌شناسند».


وی با اشاره به رسوخ فناوری‌های نانو در صنعت، ابراز داشت: «در حال حاضر فناوری نانو در عرصه صنعت به کار گرفته می‌شود. ویژگی این فناوری آن است که می‌توان از آن در محصولات مرسوم استفاده کرد تا از آن برای ارتقاء کارایی محصولات استفاده کرد. سازمان صنایع نیز به این نکته پی برده است که اگر از این فناوری استفاده نکند، در آینده‌ای نزدیک بازارها را از دست می‌دهد».


انتهای پیام/

ارسال نظر