صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۴۵ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۶

استفاده از واقعیت افزوده در بازسازی چهره و اندام بیماران

یک گروه تحقیقاتی جراحی پلاستیک یک سیستم واقعیت افزوده (AR)  را ایجاد کرده‌اند که آنها را قادر می‌سازد تا شبیه‌سازی‌های سه‌بعدی از نتایج دلخواه روند بازسازی صورت را ایجاد کنند و آنها را روی صورت بیمار در طی عمل جراحی قرار دهند.
کد خبر : 206896

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا از ایسنا، محققان در دانشکده پزشکی اوزاکا ژاپن این سیستم واقعیت افزوده (AR) را برای ارزیابی روند جراحی پلاستیک روی هشت نفر امتحان کردند و دریافتند که این سیستم می‌تواند یک راهنمای مفید برای برنامه‌ریزی، انجام و ارزیابی نتایج بازسازی چهره باشد.


واقعیت افزوده یک تکنولوژی است که تصاویر کامپیوتری را روی یک صفحه با یک شیء یا صحنه واقعی ترکیب می‌کند.


محققان این پژوهش اعلام کردند: ما به دنبال یک تکنیک پیچیده اما ساده و قابل اصلاح واقعیت افزوده (AR) برای استفاده در عمل جراحی پلاستیک و بازسازی چهره بودیم.


محققان از یک دوربین دیجیتال با کیفیت بالا برای گرفتن تصویر سه‌بعدی از سطح صورت و توموگرافی رایانه‌ای(Computed Tomography) یا به اصطلاح سی‌تی‌اسکن استفاده کرده اند تا اطلاعات دیجیتال در استخوان‌های زیرین صورت را برای هر بیمار به دست آورند. سپس داده‌های دیجیتالی را برای ایجاد شبیه‌سازی‌های سه‌بعدی از نتایج نهایی ایده‌آل دستکاری کردند.


برای مثال، در یک بیماری که دارای شکستگی استخوان گونه بود، بازسازی با به دست آوردن و معکوس کردن یک تصویر از استخوان مخالف آن که سالم بود انجام شد.


جراحان پلاستیک با استفاده از یک جفت عینک هوشمند، توانستند تصویر شبیه‌سازی دیجیتال سه‌بعدی از ظاهر دلخواه را روی صورت بیمار در طول جراحی قرار دهند.


محققان این پژوهش اظهار کردند: «یافته‌های ما نه تنها برای ارزیابی سطح بدن بلکه برای ارزیابی موثر فناوری(AR) در زمینه جراحی پلاستیک بسیار مفید است».


انتهای پیام/

ارسال نظر