صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۰۳ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۶

اختصاص زمین رایگان به انبوه‌سازان در بافت فرسوده

عضو هیات مدیره شرکت عمران و بهسازی شهری ایران با اشاره بر اختصاص زمین صفر در بافت‌های فرسوده گفت: عمده اراضی و بافت‌های ناکارآمد تهران در محله سیروس است که برای بهسازی و نوسازی این بافت‌ها اراضی به صورت رایگان در اختیار انبوه‌سازان قرار می‌گیرد.
کد خبر : 206852

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا، هوشنگ عشایری در نشست خبری امروز با بیان اینکه در بافت‌های تاریخی و میانی علی‌رغم اینکه ضوابط شهرداری اجازه ساخت و سازهای با کاربری 5 تا 6 طبقه را نیز می‌دهد اما محدودیت‌هایی را برای ساماندهی تراکم ایجاد کرده‌ایم، عنوان کرد: از آنجا که ورود انبوه‌سازان برای سرمایه‌گذاری در این مناطق با تعداد طبقات کم در هر ساختمان چندان توجیه اقتصادی برای‌شان ندارد بنابراین ما ادبیات زمین صفر را ایجاد کردیم که بر اساس آن اراضی و خانه‌های مسکونی تملک‌ یافته طی سال‌های گذشته در اختیار توسعه‌گران و سازندگان قرار می‌گیرد.


وی ادامه داد: در این بخش سود انتظاری انبوه‌ساز تضمین می‌شود و اگر منافعی از ساخت و ساز باقی‌ ماند باید به دولت بازگردانده شود.


عشایری تاکید کرد: اکنون عمده اراضی و بافت‌های ناکارآمد تهران در محله سیروس است و این بخش اراضی پشتیبانی شرکت عمران را تشکیل می‌دهد که نگاه ما در این مناطق مشارکتی است و زمین را برای ساخت و ساز به سرمایه‌گذار می‌دهیم.


وی درباره پروژه‌های در دست اجرا در شرکت عمران و بهسازی شهری نیز گفت: در سال 92،‌40 پروژه با رقم 37 میلیارد تومان اعتبار در دست اجرا داشتیم که امسال در پایان دولت یازدهم به 680 پروژه با اعتباری بالغ‌بر 640 میلیارد تومان رسیده ایم از سویی اکنون در 168 شهر کشور بالغ بر 352 محله تعداد 704 پروژه اجرایی داریم که علاوه‌بر آن 350 پیمانکار کارگاه عملیاتی دارند و این یک رویکرد اقدام‌گرایانه است.


عضو هیات مدیره شرکت عمران و بهسازی شهری ایران تاکید کرد: اکنون 120 پروژه مرمت خانه‌های ارزشی و تاریخی، 21 پروژه احداث شبکه توزیع و انتقال برق، 34 پروژه شبکه انتقال فاضلاب، 277 پروژه بهسازی معابر محلات هدف، 28 پروژه پارک و فضای شهری، 39 درمانگاه و مرکز بهداشت، 36 سالن ورزشی، 32 خانه محله و 19 کتابخانه در دست اجرا داریم همچنین 2 هزار و 400 واحد مسکونی در قالب 140 پروژه تحت عنوان پروژه‌های مشارکتی نیز اجرایی می‌شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: بافت فرسوده
ارسال نظر