صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۱۶ - ۰۵ شهريور ۱۳۹۶
مدیرمسئول انتشارات آنا طب مطرح کرد:

کتابخانه‌های تخصصی از برگزاری نمایشگاه کتاب‌های پزشکی با خبر شوند

مدیرمسئول انتشارات آنا طب با اشاره به اهتمام اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران در برگزاری این نمایشگاه، خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی در برگزاری چنین نمایشگاه‌هایی در حوزه پزشکی، علاوه بر دانشگاه‌ها باید شامل حال کتابخانه‌ها شود تا آنها نیز مجهز به کتاب‌های علوم پزشکی جدید و به روز شوند.
کد خبر : 206797

به گزارش ستاد خبری دومین نمایشگاه کتاب‌های تخصصی علوم دارویی و پزشکی دانشگاهی و اولین نمایشگاه رسانه‌های سلامت محور، علی غفاری مدیرمسئول انتشارات آنا طب به مناسبت برپایی دومین نمایشگاه کتاب‌های تخصصی علوم دارویی و پزشکی دانشگاهی، با بیان اینکه استقبال بازدیدکنندگان از برگزاری این نمایشگاه منوط به تبلیغات گسترده از آن است، گفت: همزمانی برگزاری دو نمایشگاه کتاب‌های تخصصی پزشکی و ایران فارما نیاز به اطلاع رسانی و فرهنگ‌سازی در سطح دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور است.


وی در ادامه افزود: تبادل محصولات فرهنگی رسالت حضور ناشران کتب‌ تخصصی علوم دارویی و پزشکی دانشگاهی در نمایشگاه است که موفقیت آن کاملاً بستگی به تعداد درصد افرادی است که از برگزاری آن اطلاع دارند.


غفاری با تاکید بر رعایت نشدن حق کپی رایت در دانشگاه‌های کشور از جمله دانشکده‌های گروه پزشکی، تصریح کرد: متاسفانه شاهد هستیم که بخش فتوکپی دانشگاه‌ها بیش از خود انتشارات تولید دارند. این در حالی است که حق زحمات ناشران و هزینه‌های انجام شده از سوی انتشارات فراموش می‌شود و کتاب‌های تخصصی در قالب فایل و نسخه کپی شده در اختیار دانشجویان قرار می‌گیرد.


مدیرمسئول انتشارات آنا طب با اشاره به اینکه در اعطای بن و تسهیلات باید کتابخانه‌ها را نیز در لیست قرار داد، خاطرنشان کرد: اطلاع رسانی از برگزاری این چنین نمایشگاه‌هایی در حوزه پزشکی علاوه بر دانشگاه‌ها باید شامل حال کتابخانه‌ها نیز شود تا کتابخانه‌های کشور مجهز به کتاب‌های علوم پزشکی جدید و به روز شوند.


وی در پایان با بیان اینکه اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران که برگزار کننده این نمایشگاه است، می‌تواند در این امر موفق‌تر عمل کند، تصریح کرد: در حال حاضر 80 درصد کتابخانه‌های ارائه دهنده کتاب‌های تخصصی پزشکی از برگزاری این نمایشگاه اطلاع نداشته و 20 درصد باقی مانده تصور می‌کنند که این نمایشگاه تنها ارائه کننده کتاب‌های دارویی است. بنابراین با اطلاع‌رسانی درست، این نمایشگاه می‌تواند در راه دوام و استمرار قدم بردارد.


گفتنی است دومین نمایشگاه کتاب‌های تخصصی علوم دارویی و پزشکی دانشگاهی و اولین نمایشگاه رسانه‌های سلامت‌محور با همت اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی شهر تهران ، ۲۱ تا ۲۳ شهریورماه امسال در مصلای تهران برگزار می‌شود.


انتهای پیام/

برچسب ها: علی غفاری
ارسال نظر