ارتش سایبری کره شمالی توانایی کشتار و تخریب شهرها را دارد
به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از ایندیپندنت، پروفسور کیم هونگ کوانگ، استاد سابق دانشگاه پیونگیانگ در گفتوگوی اخیر خود فاش کرده است که قبل از فرارش از کره شمالی و زمانی که تا سال 2004 میلادی در دانشگاه تدریس میکرده است، مقامات ارتش این کشور، باهوشترین و برترین دانشجویان کلاسش را برای عضویت در ارتش سایبری انتخاب و جذب میکردند.
کوانگ که استاد نرمافزار کامپیوتر است، گفت: «این بخش از ارتش کره شمالی توان کشتار و نابود کردن شهرها را دارد».
او که در این گفتوگو درباره ابعاد ارتش سایبری گفت: «هنگ 121 که بخش عملیات سایبری ارتش را برعهده دارد، متشکل از هزاران برنامهنویس زبده است و در سالهای اخیر گسترش چشمگیری داشته است بهطوری که برآورد میشود اکنون بیش از 6 هزار عضو داشته باشد».
کوانگ که اکنون سرپرست گروهی از فراریهای کره شمالی در سئول، پایتخت کره جنوبی است، حملات سایبری ایذایی پیونگیانگ علیه دیگر کشورها (مانند آنچه در حمله به سونیپیکچرز به این کشور نسبت داده میشود) را روش آنها برای اعلام توان جنگ سایبری دانست.
او معتقد است که ارتش سایبری نیز مانند ارتش معمول، توان نابود کردن شهرها و کشتن انسانها را دارد و در اینباره گفت: «به عقیده من هکرهای کرهشمالی بدافزارهایی براساس استاکسنت ساختهاند که با استفاده از آن به کامپیوترهای خارجی حمله میکنند».
استاکسنت بدافزار مخربی بود که علیه سیستمهای برنامه هستهای ایران به کار گرفته شد. این بدافزار پس از آلوده کردن سیستمهای کامپیوتری، توان ارسال اطلاعات و ایجاد تغییرات در تنظیمات سانتریفیوژها و راکتورهای هستهای را بهنحوی که حتی موجب انفجار آنها شود، دارا بود.
ایران در آن زمان بهموقع این حملات را کشف و خنثی کرد اما سرویسهای اطلاعاتی رژیم صهیونیستی و آمریکا که در ساخت و ارسال آن دست داشتند، هرگز به اعمال خود اعتراف نکردند.
از سوی دیگر برآورد میشود که کره شمالی نزدیک به 20 درصد از بودجه نظامی خود را صرف بخش سایبری ارتش میکند.
کره جنوبی اخیرا دو حمله یکی به تأسیسات آبی و دیگری به تأسیسات هستهای خود را کشف و خنثی کرده است که مسئولیت آن را متوجه همسایه شمالی خود میداند؛ ادعایی که همواره از سوی منابع رسمی کرهشمالی رد شده است.
همچنین اخیرا کره شمالی تحرکات زیادی را در اطراف پایگاه شلیک موشک «سوهایی» داشته که برآورد میشود با هدف ارسال یک ماهواره به فضا باشد.
اگرچه سازمان ملل متحد هرگونه فعالیت موشکی را برای این کشور ممنوع کرده است اما پیونگیانگ با اصرار بر صلحآمیز بودن برنامه پایگاه سوهایی، قصد دارد از این پایگاه برای شلیک موشک به مقصدی در آسمان استفاده کند.
مترجم: محمدرضا احمدینیا
انتهای پیام/