صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۲:۵۷ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۶
مدیر بیمه‌های اتومبیل بیمه نوین تشریح کرد

تفاوت بیمه‌ شخص ثالث و بدنه

مدیر بیمه‌های اتومبیل بیمه نوین تفاوت بیمه‌های شخص ثالث و بدنه و تعهدات شرکت‌های بیمه در این باره را تشریح کرد.
کد خبر : 206447

ابوالفضل جهاندیده در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا درباره وجه تمایز بیمه‌های شخص ثالث و بدنه عنوان کرد: بیمه های اتومبیل شامل بیمه بدنه اتومبیل، بیمه نامه حوادث راننده و بیمه نامه شخص ثالث است که خسارات وارده به اشخاص ثالث از بیمه نامه شخص ثالث پرداخت می‌شود.


وی افزود: در بیمه‌نامه بدنه، خسارت وارده به اتومبیل فرد خاطی و مقصر پرداخت می‌شود و تفاوت آن با بیمه نامه شخص ثالث از این جهت است.


جهاندیده با تاکید بر اینکه بیمه شخص ثالث برای رانندگان اجباری است، ادامه داد: بیمه بدنه یک بیمه اختیاری است اما اگر بدنه و فنی اتومبیل راننده مقصر در سوانح دچار خسارت شود هم با این بیمه‌نامه تحت پوشش قرار می‌گیرد.


وی بیان کرد: خسارت‌های احتمالی دیگر هم همانند سرقت کلی ماشین و یا سرقت بخشی از لوازم اتومبیل مانند رنگ، لاستیک، درب خورو و... که قابل جدا شدن هستند هم شامل بیمه بدنه می‌شوند.


مدیر بیمه‌های اتومبیل بیمه نوین اظهار کرد: در بیمه بدنه زمانی که راننده مقصر نیست اما بیمه نامه شخص ثالث طرف مقابل خسارت را به طور کامل جبران نمی‌کند هم می‌توان از آن استفاده کرد. به طور مثال در تصادفی که راننده مقصر نیست اما خسارتی به میزان 15 میلیون تومان به اتومبیل آن وارد می‌شود و از سویی بیمه شخص ثالث راننده مقصر هم تنها به میزان 7 میلیون تومان خسارت را جبران می‌کند، می‌توان تا سقف 7 میلیون تومان از بیمه شخص ثالث راننده مقصر و باقی از بیمه‌نامه بدنه راننده دیگر استفاده کرد.


وی بیان کرد: در این صورت شرکت بیمه حق بازیافت و حق جانشینی دارد که مبلغ پرداختی در این گونه سوانح را می‌تواند از راننده مقصر دریافت کند.


جهاندیده درباره سهم بیمه بدنه و شخص ثالث از پرتفوی بیمه‌نامه‌های بیمه نوین خاطر نشان کرد: 25 درصد بیمه‌نامه‌های شرکت بیمه نوین مربوط به بیمه شخص ثالث و چیزی در حدود 6 تا 7 درصد مربوط به بیمه بدنه است که به طور کلی مجموعا 31 درصد پرتفوی بیمه‌نامه‌های نوین مربوط به بیمه‌های اتومبیل از قبیل، شخص ثالث، بدنه، آتش‌سوزی و ... است.


همه اطلاعات ضروری درباره بیمه‌نامه شخص ثالث


بر اساس این گزارش بیمه‌های شخص ثالث برای جبران خسارت های مالی و بدنی وارد بر اشخاص ثالث تا سقف تعهدات مندرج در بیمه‌نامه در تعهد بیمه‌گر است و حوادثی از قبیل تصادف، سقوط، واژگونی، انفجار و آتش‌سوزی را شامل می‌شود.


در بیمه‌نامه‌های شخص ثالث خسارت مالی شامل زیان هایی است که به سبب حوادث مشمول بیمه به اشخاص ثالث وارد می‌شود و خسارت بدنی شامل هر نوع دیه ناشی از صدمه، شکستگی، نقص عضو یا دیه فوت اشخاص ثالث به سبب حوادث تحت پوشش است.


در بیمه‌های شخص ثالث اگر خسارتی از محل بیمه نامه در مدت زمان بیمه پرداخت نشود، بیمه‌گر از سال دوم مشمول 15 درصد تخفیف، 3 سال عدم خسارت شامل 20 درصد تخفیف، 4 سال عدم خسارت شامل 30 درصد تخفیف، 5 سال عدم خسارت شامل 40 درصد تخفیف، 6 سال عدم خسارت شامل 50 درصد تخفیف، 7 سال عدم خسارت شامل 60 درصد تخفیف و 8 سال عدم خسارت شامل 70 درصد تخفیف در حق بیمه خواهد شد.


کم و کیف بیمه بدنه


اما در بیمه بدنه، خسارت وارده به اتومبیل مورد بیمه جبران می‌شود، خسارت‌های تحت پوشش شامل موارد زیر است:


-خسارت ناشی از برخورد خودرو به یک جسم ثابت یا متحرک،برخورد اجسام دیگر به آن، واژگونی، سقوط، خسارت وارده در حین حرکت اجزا یا محمولات مورد بیمه


-خسارتی که در اثر آتش سوزی، انفجار و یا صاعقه به خودرو وارد شود.


- درصورتی که موضوع بیمه(اتومبیل) دزدیده شود و یا در اثر عمل دزدی و یا شروع به دزدی به وسیله نقلیه خسارت وارد شود.


بیمه‌نامه بدنه خطرات اضافی را نیز تحت پوشش قرار می‌دهد که بیمه گذار می‌تواند با پرداخت حق بیمه اضافی، تمام یا تعدادی از خطرهای مشروحه به بیمه نامه اصلی خود اضافه کند. این موارد شامل سرقت درجای قطعات و لوازم خودرو، هزینه ایاب ذهاب در دوره تعمیرات، شکست شیشه به تنهایی، تاثیر مواد شیمیایی، رنگ و اسید، خطرات حوادث طبیعی ( سیل، زلزله و ...)، حذف ماده ۱۰ قانون بیمه (نوسان قیمت ها تا ۲۵% در خسارات جزئی)، افت قیمت خودرو بر اثر حادثه و افزایش قیمت خودرو است.


هرگاه بیمه‌گذار در طول یک ‌سال مدت اعتبار بیمه‌نامه خسارتی از محل بیمه نامه دریافت نکند، به هنگام تجدید بیمه نامه، تخفیف عدم خسارت برای سال‌های بعد را در حق بیمه خود دریافت می‌کند که در یک سال عدم خسارت شامل 30 درصد، 2 سال عدم خسارت شامل 45 درصد تخفیف، 3 سال عدم خسارت شامل 55 درصد تخفیف، 4 سال عدم خسارت شامل 65 درصد تخفیف و 5 سال عدم خسارت و بیش‌تر شامل 75 درصد تخفیف خواهد بود.


انتهای پیام/

ارسال نظر