صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۳۵ - ۰۴ شهريور ۱۳۹۶

کودک مبتلا به فلج مغزی با اسکلت رباتیک راه رفت + ویدئو

نیمی از کودکانی که مبتلا به فلج مغزی هستند، در ابتدا نقص حرکتی دارند ولی تا زمانی که به سن بزرگسالی می‌رسند، به کلی توان حرکتی‌شان را از دست می‌دهند و دیگر نمی‌توانند راه بروند. در این مورد هم اسکلت رباتیک به کمک آمده و زندگی این افراد را متحول کرده‌است.
کد خبر : 206441

به گزارش گروه علم و فناوری آنا به نقل از DigitalTrends، در طی سال‌های اخیر محققات کارهای شگفت‌انگیزی انجام داده‌اند و به واسطه طراحی اسکلت‌های رباتیک، افرادی را که سال‌ها معلول جسمی بوده‌اند و دیگر توان حرکت نداشته‌اند به تحرک درآورده‌اند.


به‌ تازگی نیز محققان موسسه ملی سلامت آمریکا اسکلت رباتیکی طراحی کرده‌اند که به کودکان مبتلا به فلج مغزی، اختلالات حرکتی دائم ولی غیر پیشرونده‌ای که به دلیل ناهنجاری‌های مادرزادی یا آسیب‌های وارده بر مغز در مراحل اولیه تکامل ایجاد می‌شوند، امکان حرکت دوباره می‌دهد.


دکتر توماس بولیا، دانشمند بخش پزشکی توانبخشی موسسه ملی سلامت، می‌گوید: «به جای بازسازی عملکرد از دست رفته، این اسکلت رباتیک به ما کمک کرد که شیوه زندگی کودکان مبتلا به CP را به کلی متحول کنیم».


به گفته وی، این اسکلت رباتیک اندام کودک را ردیابی می‌کند و با کمک موتورهایی که روی زانوی کودک تعبیه شده‌اند، به او کمک می‌کند که قدم بردارد.


خوشبختانه این اسکلت‌های رباتیک نتیجه خوبی داشت. از هفت بچه‌ای که در موسسه ملی سلامت مورد از این اسکلت رباتیک استفاه کردند، شش نفر با بهبود شرایط زانوهایشان همراه بودند و توانستند با کمک این دستگاه خیلی راحت راه بروند.


بولیا می‌افزاید: «نتایح آزمایش‌های ما نشان داد که این سیستم‌ها واقعا ایمن هستند و می‌توانند زندگی کودکان معلول را دگرگون کنند. اما بخش هیجان‌انگیز آزمایش‌های ما این است که با تداوم استفاده از این اسکلت و فعالیت عضلانی کودکان، عضلات آنها قوی‌ می‌شود و الگوی راه رفتن آنها در میان جمعیت تغییر می‌کند».





مترجم: نسترن صائبی


انتهای پیام/

ارسال نظر