صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۹:۴۴ - ۰۲ شهريور ۱۳۹۶

میزگردهای آزاد ادبی "شهرستان ادب" به راه افتاد

میزگردهای آزاد ادبی با عنوان «بوطیقا» با هدف بررسی مسائل مهم ادبیات ایران و جهان در موسسه فرهنگی هنری «شهرستان ادب» برگزار خواهد شد.
کد خبر : 206142

به گزارش گروه فرهنگی آنا از روابط عمومی شهرستان ادب، سلسله میزگردهای «بوطیقا» که رویکردی تخصصی خواهند داشت، در سه حوزه شعر، داستان، و نقد و نظریه ادبی ورود خواهند داشت، و به طیف وسیعی از رخدادهای ادبی داخلی و خارجی، از انتشار کتاب‌های جریان‌ساز گرفته تا جوایز ادبی و مسائل و مشکلات حوزه ادبیات می‌پردازند.


تلاش می‌شود که در میزگردهای بوطیقا از حضور مولفان آثار نیز بهره گرفته شود. بوطیقا سعی دارد تا در کنار نقد و خوانش آثار خلاقه ادبیات، طرحی نو در فضای مطالعات نقد و نظریه ادبی کشور دراندازد و با نگاهی نو و انتقادی در این حوزه موثر باشد.


این برنامه ادبی هر دو هفته یک‌بار در محل موسسه فرهنگی هنری «شهرستان ادب» برگزار می‌شود و مشروح آن در پایگاه اینترنتی رسمی موسسه، منتشر خواهد شد.


گفتنی است عنوان این میزگردها از جستار مشهور ارسطو گرفته شده است که در قرن چهارم پیش از میلاد نوشته شده است و به هنر شاعری و برخی مفاهیم ادبی می‌پردازد. در عالم اسلامی نیز فیلسوفانی چون ابن‌سینا، فارابی و ابن رشد تفسیرهای متعددی بر این اثر نگاشتند و برخی از این تفسیرها در میان غربی‌ها نیز -بخصوص در سده شانزدهم میلادی- پذیرفته شد.


شهرستان ادب، پیش از این نشست‎های تخصصی کتاب با نام «عصر اثر» برگزار کرده بود که هدف از آن، طرح و نقد آثار شاعران انقلاب اسلامی و نیز پرورش مهارت نقد در شاعران جوان بود. در طی آن نشست‎ها، کتاب‌های شاعران و منتقدانی چون علی معلم دامغانی، یوسف‌علی میرشکاک، مرتضی امیری اسفندقه، قربان ولیئی، ناصر فیض، امید مهدی‎نژاد و مریم جعفری آذرمانی با حضور منتقدان، شاعران و پژوهشگرانی چون بهاءالدین خرم‎شاهی، یوسفعلی میرشکاک، بیژن عبدالکریمی، محمّدمهدی سیّار، شهرام شکیبا، نعمت‎الله سعیدی، حمیدرضا شکارسری، سیداکبر میرجعفری، مصطفی علی‌پور اسماعیل امینی، و ابراهیم اسماعیلی اراضی نقد و بررسی شده بود و در کنار آن‎ها یادداشت‌هایی جهت انتشار در مطبوعات توسط شرکت‌کنندگان در جلسات نوشته شده بود.


انتهای پیام/

برچسب ها: ادبیات جهان
ارسال نظر