شهر سوختهای که قالیباف تحویل شهردار بعدی داد+عکس
به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از مشرق، در طول این مدت تحولات عمرانی چشمگیری در شهر تهران به وجود آمد که به وضوح قابل مشاهده بود. از افزایش چشمگیر خطوط مترو و حمل و نقل عمومی تا افتتاح و احداث پل ها، تونل ها، اتوبان ها و مراکز تفریحی و ورزشی گردشگری
در این گزارش تصاویر بخشی از فعالیت های عمرانی انجام شده در طول 3 دوره مدیریت محمد باقر قالیباف در شهر تهران را مشاهده می کنید.
دریاچه شهدای خلیج فارس -بزرگترین دریاچه مصنوعی خاورمیانه با چشم اندازهای زیبا و متنوع در فضایی به وسعت حدود140هکتار واقع در شمال پارک جنگلی چیتگر در محدوده شمال غرب پایتخت با سرعتی مضاعف دنبال میشود. دریاچه چیتگر از بارشهای فصلی و آب موقت رودخانه کن و روان آبهای تهران بهره میبرد و میتواند در تعدیل هوای پایتخت و افزایش رطوبت هوا کمک کند.
باغ موزه دفاع مقدس-این مجموعه با زیربنای 205هزار متر مربع با 7تالار و یک قسمت انتهایی که یادمان دفاع مقدس است تشکیل شده است. باغ موزه دفاع مقدس، یک موزه رویدادی است و متفاوت از موزههایی است که صرفا بناها و اشیای تاریخی را به نمایش میگذارند.
تونل توحید-بزرگترین تونل شهری ایران تونل توحید به عنوان یکی از شریانهای اصلی شمالی- جنوبی در محدوده غرب تهران واقع شده است . طول کلی پروژه2136متر بوده که با احتساب864 متر رمپ های ورودی و خروجی، بالغ بر3000متر می شود. برای مدیریت و نظارت دقیق بر جریان ترافیک در تونل توحید ، مرکز کنترل ترافیک تونل راه اندازی گردیده و داراری سیستم تهویه ، برق اظطراری، سیستم اطفا ء حریق، سیستم روشنایی هوشمند و سامانه تشخیص آلودگی می باشد.
بوستان جوانمردان ایران-با حدود 66 هکتار زیربنا کنترل و مدیریت بر سیلاب های فصلی رفع آلودگی های زیست محیطی از سفره های آب زیرزمینی شهر تهران واقع در غرب تهران احداث شده است. ویژگی خاص این بوستان استفاده از انرژی تجدید پذیر خورشیدی می باشد.
باغ کتاب-بزرگترین کتابفروشی جهان در دو بخش کودک و بزرگسال با 25 هزار مترمربع زیربنا، در حاشیه بزرگراه شهید حقانی مجموعه فرهنگی و چند منظوره با محوریت کتاب احداث شده است.در مجموعه باغ کتاب تهران یک باشگاه رباتیک نیز برای برگزاری دوره های تخصصی هوش مصنوعی ایجاد شده است.
ایوان انتظار-پلازایی که در زیر زمین و با 43 هزار متر مربع زیربنا در میدان ولیعصر تهران ساخته شده است. این ایوان در7طبقه در زیر زمین بنا شده است. معماری این بنا سادگی و در عین حال خلوص و زیبایی را القاء میکند که این ویژگیها توسط طراح این سازه برای مفهوم انتظار و میدانی که با نام حضرت ولیعصر (عج) نامگذاری شده در نظر گرفته شده است.
باغ پرندگان-بزرگترین باغ پرندگان کشوراست در محوطه ای به مساحت 23هکتار در نیمه شرقی پارک جنگلی لویزان در2فاز طراحی شده است. هماکنون بیش از6500 پرنده از55گونه متفاوت در اینجا نگهداری میشوند.
سامانه اتوبوس های تندرو- سامانه اتوبوس تندرو تهران که با نام بیآرتی هم شناخته میشود، یکی از اولین سامانه اتوبوس از این دست در ایران است.در حال حاضر از3 هزار کیلومتر خط اتوبوسرانی تهران، 114 کیلومتر به خطوط تندرو اختصاص دارد که در ده (10) مسیر روزانه 2میلیون مسافر را جابجا می کنند.
پل جوادیه-نخستین پل معلق در کشور با طول210متر سومین نماد شهر تهران پس از برج آزادی و برج میلاد، شناخته میشود، از جهت مهندسی و فنی منحصربهفرد است و نخستین پل سه پایه با تکنولوژی خاص در ایران به شمار میرود. پل جوادیه در برابر زلزله مقاوم است.
پل محمدعلی جناح - شیخ فضل الله نوری-پل غیر همسطح بزرگراه محمد علی جناح و شیخ فضل الله نوری دارای 2دستگاه پل اصلی قوسی به طول248متر 4 پل جهتی به مساحت 9هزار و 342مترمربع در 3سطح بر روی پایههای بتنی است. این پل در تنظیم و تقسیم سفرهای ورودی و خروجی آزاد راه تهران - کرج و همچنین تسهیل رفت و آمد در خیابانهای آزادی، صادقیه، اکباتان و بزرگراههای تهران - کرج، جناح، شیخ فضل الله نوری و یادگار امام (ره) تاثیر دارد.
بوستان نهج البلاغه-با بیش از 35 هکتار وسعت از دره فرحزاد بین بزرگراه نیایش، بزرگراه همت و غرب بزرگراه یادگار امام واقع شده است. قسمت های مختلف پارک به شکل طبقاتی بالای هم و در امتداد مسیر رود قرار دارد. امکانات ویژه ای از جمله دوچرخه سواری سه مجموعه بازی برای کودکان، فضاهای مناسب برای استراحت خانواده ها و همچنین دارای یک مسجد و یک پارکینگ 750 واحدی می باشد.
مترو-در دوران مدیریت دکتر محمدباقر قالیباف 300کیلومترمترو با 131 ایستگاه به بهره برداری رسید و ظرفیت جابه جایی به 4 میلیون و 800 هزار نفر ارتقا یافته است.
مسجد72تن-از سال 1384تاکنون تعداد 2581مسجد در مناطق22گانه تهران از سوی شهرداری در3خش احداث، تعمیر و تجهیز مورد حمایت قرار گرفته است. 300نمازخانه شهری در مراکز عمومی و خدماتی، ایجاد 316نمازخانه در بوستانهای بزرگ شهر و مجهز شدن به دستگاه پخش اذان از دیگر اقدامات انجام شده است. علاوه بر اینها 311مازخانه در مدارس، دانشگاهها و مراکز آموزشی ایجاد و یا تجهیز شدهاند.
برج میلاد-بلندترین آسمانخراش ایران در زمینی به مساحت4/74 هکتار بر روی تپه های کوه نصر واقع شده است. مجموعه چند عملکردی در حوزه های مخابراتی ، مراکز تجاری ، رستوران ها، خدمات پذیرایی، مرکز همایش ها ، خدمات گردشگری و تفریحی است برج میلاد با ارتفاع435متر ششمین برج بلند تلویزیونی و مخابراتی دنیا محسوب می شود.
یادگار امام-پروژه بزرگراه یادگار امام(ره) حدفاصل خیابان آزادی تا پادگان جی در مسیری به طول 2 کیلومتر به شکل بزرگراه دو طبقه در آمده است. چهار پل خیابان توس، خیابان دامپزشکی، خیابان هاشمی و خیابان امام خمینی(ره) از مهمترین پلهایی هستند که در این بزرگراه قرار دارند.
پل طبیعت-اولین پل صرفا پیاده رو در ایران می باشد که بوستان آب و آتش و پارک جنگلی طالقانی را به یکدیگر متصل می کند. پلی که در خاورمیانه همتایی ندارد و همچنین بزرگ ترین پل عبور و مرور غیر خودرویی کشور به حساب می آید که مساحت آن 7000 متر مربع می باشد.
بزرگراه امام علی-این اتوبان به طول 35 کیلومتر که شمالیترین نقطه شرق پایتخت را به بزرگراه آزادگان و طرح حرم تا حرم متصل میکند تا شهروندان تهرانی بتوانند در زمانی کمتر از 30 دقیقه طول پایتخت را بپیمایند. درمجموع 83دستگاه پل یا سازه پل شکل از شروع طرح تا پایان ساخت بزرگراه احداث شده است.
پردیس ملت-پردیس سینمایی ملت در کنار بوستان ملت با امکاناتی همچون4سالن سینما هریک به ظرفیت 280 نفر و یک سالن نمایش کوچک به ظرفیت30 نفر، گالری،کتابفروشی،آبنما و امکانات رفاهی دیگر ساخته شد. زیربنای15هزار مترمربع و پارکینگی با ظریفت حدود2هزار و500خودرو را در خود جای می دهد.
بزرگراه شهید صدر-بزرگراه صدر اولین بزرگراه طبقاتی در ایران نخستین پل تک¬پایه طبقاتی کشور که شامل یک پل اصلی به عرض 70/22 متر و طول تقریبی 6کیلومتر است که این رقم با احتساب رمپ¬های دسترسی به11 کیلومتر می¬رسد، از بزرگراه شهید صدر 10 هزار خودرو در ساعت عبور میکند.
سینما آزادی-مجموعه جدید تجاری فرهنگی سینما آزادی دارای 5 سالن شامل یک سالن 600 نفره و چهار سالن 200 نفره، دو رستوران، سه کافیشاپ و 4 طبقه تجاری است. با بیش از 120هزار نفر بازدیدکننده در ماه پربازدیدترین سینما کشور محسوب میشود.
میدان امام حسین(ع) -این میدان به عنوان نقطه شروع پیاده راه دارای اهمیت بسیاری است. این میدان از طرفی به نام مبارک امام حسین(ع) مزین است. این میدان در ماه های عزاداری، محلی برای حضور هیاتها شده است و طرح میدان امام حسین به نوعی مبین فرهنگی ایرانی اسلامی است. ساماندهی پیاد ه رو های اطراف آن نیز کار بزرگی بود که با افتتاح این پروژه صورت گرفت.
انتهای پیام/