صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۵۳ - ۰۱ شهريور ۱۳۹۶
رئیس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق بازرگانی تهران:

وزارت صمت، تمرکز خود را بر روی افزایش بهره‌وری معادن بگذارد

رئیس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق بازرگانی تهران گفت: معادن ایران جزو منابع مالی کم‌فروغ درآمدی در نظام بودجه‌ای کشور به‌شمار می‌آیند چراکه این حوزه تا کنون به علت عدم بهره‌وری کافی،‌ از مرحله استخراج تا نحوه فرآوری محصولات آن نتوانسته از ارزش افزوده بالایی برخوردار شود.
کد خبر : 205617

محسن بهرامی رئیس کمیسیون تسهیل تجارت و توسعه صادرات اتاق بازرگانی تهران،‌ در گفت‌وگو با خبرنگار گروه اقتصادی آنا درباره اهمیت معادن در دولت دوازدهم عنوان کرد: معادن یک زنجیره متنوع از محصولات و کالاها در سیستم اقتصادی بسیاری از کشورهاست اما در نظام بودجه‌ای کشور ما منابع مالی و درآمدی آنچنانی ندارد.


وی ادامه داد: در دولت دوازدهم، باید وزارت صمت، تمرکز خود را غیر از بعد تجارت، بر روی افزایش بهره‌وری در حوزه معادن بگذارد تا سرمایه‌گذاری، اشتغال و درآمدزایی به معادن بازگردد.


این عضو اتاق بازرگانی تهران با اشاره به اهمیت بهره‌‌وری در بنگاه‌های اقتصادی افزود: برای افزایش راندمان کاری از جمله بهره‌وری بنگاه‌های اقتصادی، بسیاری از قوانین مادر نظیر قانون مالیات، تامین اجتماعی، بهبود فضای کسب‌وکار باید اصلاح و جنبه عملیاتی به خود بگیرند ضمن آنکه باید تعامل لازم از سوی سازمان‌های مجری این قوانین با بنگاه‌های اقتصادی به‌صورت دوجانبه انجام شود.


این فعال بخش‌خصوصی با تاکید بر اینکه اقتصاد نیازمند تداوم تولید است، تصریح کرد: مجموع وزارت‌های اقتصادی در دولت دوازدهم باید با تسهیل شرایط بخش‌هایی نظیر تامین مواد اولیه بنگاه‌های تولیدی، حمل‌ونقل، بیمه‌ و ... فضای رقابت را برای تولیدی‌ها فراهم و رقابتی کنند.


بهرامی با تاکید بر آنکه نیاز به نقدینگی بنگا‌ه‌های اقتصادی بیش از ۵۰ درصد افزایش یافته است، تاکید کرد: بنگاه‌های تولیدی پیش از تحریم‌ها، مواد اولیه مورد نیاز خود را به صورت منظم وارد کشور و چرخه تولیدی بنگاه خود می‌کردند اما پس از دوران تحریم نیاز به نقدینگی به طور محسوسی افزایش پیدا کرد و در یک محاسبه ساده درمی‌یابیم که بیش‌تر بنگاه‌داران درصدد واردات ۱۰۰درصد مواد مورد نیاز محصولات تولیدی خود به صورت سالانه هستند.


مشاور معاون اجرایی رئیس جمهوری خاطرنشان کرد: خطوط تولیدی بنگاه‌های اقتصادی نیازمند بازسازی و بهینه‌سازی هستند تا هزینه‌های تولیدی کشور نسبت به سایر رقبا در سطح معقول‌تری قرار گیرد و این رقابت سخت بین‌المللی برای داخلی‌ها آسان‌تر شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر