صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۳:۰۵ - ۲۶ مرداد ۱۳۹۶
رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه اعلام کرد؛

۳۰۰ کانال تلگرامی بدون مجوز گل و گیاه می‌فروشند

خبرگزاری میزان- رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه با اشاره به ممنوعیت فروش بن سای و بامبو از اول شهریور ماه گفت: ممنوع شدن فروش گیاهان پرطرفداری، چون بن سای و بامبو راهکار مناسبی برای جلوگیری از قاچاق این گیاه نمی‌تواند باشد.
کد خبر : 203913

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از میزان، اکبر شاهرخی رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه در گفت‌گو میزان درخصوص ممنوعیت فروش بن سای و بامبو از اول شهریورماه در سطح شهر اظهار کرد: تولیدکنندگان داخلی توان تولید بن‌سای و بامبو را باتوجه به نیاز بازار ندارند از این رو ناچاریم بخشی از آن را از طریق واردات تأمین کنیم.


وی افزود: مردم خواهان این گیاهان هستند و بهتر است به جای ممنوعیت فروش بن سای، صدور مجوز‌ها به تعداد کافی دوباره آغاز شود تا امکان کنترل واردات به کشور وجود داشته باشد و از قاچاق جلوگیری شود.


رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه با اشاره به اینکه درحال حاضر تعداد بالایی از این گیاه در مغازه‌ها و گلخانه‌ها وجود دارد گفت: نبابد با ممنوعیت فروش این گیاه پرطرفدار، زحمات افرادی که از این نمونه گیاه در گلخانه‌ها و گل فروشی‌ها دارند را نادیده گرفت.


شاهرخی با بیان اینکه ممنوعیت فروش بن سای راهکار خوبی برای جلوگیری از عرضه آن نیست خاطرنشان کرد: راه‌حل این مشکل جمع کردن این گیاهان از محل‌های عرضه و مغازه‌ها نیست و باید با این موضوع به گونه‌ای دیگر برخورد کرد.


وی افزود: درحال حاضر بین ۲۰۰ تا ۳۰۰ کانال تلگرامی به صورت مجازی به فروش گل و گیاه و بن سای مشغول هستند که در صورت ممنوعیت فروش این محصول در گل فروشی ها، قطعا بازار گرمتری پیدا خواهند کرد.


رئیس اتحادیه فروشندگان گل و گیاه در انتها بیان کرد: چون نمونه داخلی از این گیاه وجود ندارد واردات این محصول به طور رسمی بر تولید دیگر گیاهان داخلی لطمه‌ای وارد نمی‌کند و از این رو برای جلوگیری از قاچاق آن بهتر است به طور رسمی و از مبادی قانونی وارد شود تا کنترل بیشتری بروی این گیاه صورت گیرد.


انتهای پیام/

برچسب ها: گل و گیاه
ارسال نظر