صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۲۲:۱۶ - ۲۵ مرداد ۱۳۹۶

راه اندازی سامانه الکترونیکی کاهش طلاق در کرمانشاه

معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور از راه اندازی سامانه الکترونیکی کاهش طلاق در کرمانشاه خبر داد و گفت: مداخلات تخصصی موجب سازش ۲۵ درصدی بین زوجین شده است.
کد خبر : 203812

به گزارش گرومه رسانه های دیگر آنا از مهر، حبیب الله مسعودی فرید شامگاه چهارشنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه کرمانشاه اظهار داشت: سازمان بهزیستی طی چند سال اخیر در عرصه های مختلف وارد شده است و موضوع آسیب های اجتماعی را مورد بررسی قرار داده است.


معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور افزود: در این راستا در برنامه ششم توسعه ۱۸ کارگروه در قالب پیشگیری از آسیب های اجتماعی مشخص شده است که در ۱۵ کارگروه بهزیستی به طور مستقیم عضو است.


مسعودی فرید از راه اندازی سامانه الکترونیکی کاهش طلاق در کرمانشاه خبر داد و گفت: مداخلات تخصصی موجب سازش بیش از ۲۵ درصدی بین زوجین شده است.


معاون امور اجتماعی سازمان بهزیستی کشور خاطر نشان کرد: با توجه به اینکه در عرصه جوانان و نوجوانان کمتر وارد عمل شده ایم لذا قصد داریم در اواخر مهر ماه سالجاری همایش علمی سلامت اجتماعی کودکان و نوجوانان را برای اولین بار برگزار کنیم.


وی همچنین از برگزاری ۶۰ کنگره ملی و بین المللی در سال ۹۷ خبر داد و افزود: اساسی ترین کار بهزیستی طراحی و ارائه نظام خدمات اجتماعی به آسیب دیگان جامعه است.


مسعودی فرید تصریح کرد: بر اساس برنانه ششم توسعه قرار است در سال اول در شهرهایی با بیش از ۵۰ هزار تفر جمعیت اورژانس اجتماعی راه اندازی شود.


وی همچنین از راه اندازی مراکز خدمات جامع بهزیستی خبر داد و افزود: در این راستا ۳۰ شهرستان محروم به صورت پایلوت انتخاب شده اند که ثلاث باباجانی یکی از این مراکز است.


به گفته این مسئول ۲۰میلیارد تومان اعتبار برای ساماندهی کودکان کار و خیابانی اختصاص داده شده است.


معاون اموراجتماعی سازمان بهزیستی در ادامه سخنان از اختصاص اعتبار اولیه ۵۰۰میلیون تومان برای مراکز خدمات جامع بهزیستی درمناطق محروم خبرداد و افزود:اعتبار مذکور برای ارائه خدمات به ۱۰هزار نفر درهر شهر است.


وی همچنین از طرح های مختلفی سخن گفت و افزود: طرح نماد( نظام مراقبت اجتماعی دانش آموزان) با محوریت آموزش و پرورش و ۹ دستگاه دیگر قرار است اجرایی شود.


وی افزود: ایده راه اندازی مددکار اجتماعی مدرسه نیز از مهر ماه امسال در سراسر کشور با هدف ارتقاء سلامت جسمی و روحی دانش آموزان آغاز به کار خواهد کرد.


وی در پاسخ به خبرنگار مهر در خصوص کودک آزاری با توجه به اینکه آمار آن در مدارس و حتی بین خانواده ها افزایش یافته است چه تدابیری اندیشیده اید، گفت: شیوع این آسیب در کشور افزایش نیافته بلکه حساسیت مردم در این خصوص بیشتر شده است و خط ۱۲۳ آماده گزارش هر نوع کودک آزاری است که تا کنون بیش از ۱۳ هزار تماس در این خصوص داشتیم و نیمی از ان مربوط به کودک ازاری بوده که بهزیستی مداخله و با افراد خاطی برخورد کرده است.


مسعودی فرید مداخله بهزیستی و نهادهای دیگر را در امر کودک آزاری از مصادیق امر به معروف و نهی از منکر دانست و گفت: به این منظور سازمان بهزیستی ۶ استراژی مهم را عنوان کرده است.


وی همچنین ابراز داشت: اگر کسی نمونه ای از کودک آزاری ببیند و اطلاع ندهد مجرم است و حتی در برخی موارد حبس بدنبال دارد.


مسعودی فرید اظهار داشت: آخرین آمار از کودکان خیابانی 70 هزار نفر در کل کشور است اما در مورد کودک آزاری آمار دقیقی در دست نیست چرا که مطالعه در این خصوص بسیار مشکل است.


وی افزود: فعالیت نهادهای حمایتی، افزایش فعالیت مردم نهاد، افزایش سطح مهارت های زندگی، آموزش سبک فرزند پروری و ... می تواند از عوامل محافظتی جهت کودک آزاری باشد.


انتهای پیام/

برچسب ها: طلاق
ارسال نظر