صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۳۲ - ۲۳ مرداد ۱۳۹۶
الهیان در گفت‌وگو با آنا:

طرح پیشنهادی ظریف به مجلس با دیدگاه امام و رهبری منافات دارد

عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی گفت:  دستگاه دیپلماسی باید مطالبات مردم و مواضع آنها را به عنوان برگ برنده در مذاکرات و چانه زنی ها به کار ببرند و آن را پشتوانه فعالیت خود بدانند.
کد خبر : 202656

زهره الهیان عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در گفت و گو با خبرنگار حوزه احزاب آنا، با اشاره به بخشی از برنامه پیشنهادی ظریف به مجلس در خصوص ایجاد سازوکار قانونی پیشگیری از مداخله و اظهارنظر مقامات غیرمسئول در حوزه سیاست خارجی، گفت: این سازوکار که منجر به عدم اظهار نظر مردم و نخبگان در عرصه سیاست خارجی می شود عملا نتیجه نخواهد داد، زیرا انقلاب اسلامی ایران بر پایه مشارکت مردم شکل گرفته و آنان خود را در قبال مطالبه گری از مسئولان و یا موضع گیری علیه استکبار جهانی مسئول می دانند.


این نماینده سابق مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه اظهار نظر و اظهار موضع مردم و نخبگان موجب صیانت از انقلاب و اصلاح خطاها و اشتباهات راهبری مسئولان شده است، افزود: به همین دلیل شاید سازوکار مد نظر آقای ظریف علاوه بر نتیجه بخش نبودن، با دیدگاه حضورت امام (ره) و رهبر معظم انقلاب در خصوص مشارکت مردم و نخبگان و حضور در صحنه داشتن منافات داشته باشد و به نظر می آید نمایندگان با این سازوکار مخالفت کنند.


وی با بیان اینکه اظهار موضع مردم و نخبگان پیرامون مسائل سیاست خارجی فرصتی برای دستگاه دیپلماسی است، توضیح داد: دستگاه دیپلماسی باید مطالبات مردم و مواضع آنها را به عنوان برگ برنده در مذاکرات و چانه زنی ها به کار ببرد و آن را پشتوانه فعالیت خود بداند نه به ضرر آن، کما اینکه در موضوع برجام نیز اظهار نظر مردم و نخبگان، یکی از فرصت های پیش روی دستگاه دیپلماسی بود.


عضو شورای مرکزی جمعیت رهپویان انقلاب اسلامی در پایان تصریح کرد: در نتیجه مسئولین دستگاه دیپلماسی نباید از اظهار موضع نخبگان و مردم در حوزه سیاست خارجی نگران باشند، بلکه باید بر اساس مبانی انقلاب و لزوم مشارکت مردم و نخبگان در امور کلان کشور، از آن استفاده کنند.


به گزارش آنا "ایجاد ساز و کار قانونی پیشگیری از مداخله و اظهار نظر مقامات غیر مسئول در حوزه سیاست خارجی" بخشی از برنامه پیشنهادی ظریف برای سیاست خارجی دولت دوازهم است.



انتهای پیام/

ارسال نظر