صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۹:۰۲ - ۰۶ خرداد ۱۳۹۴
رئیس انجمن آلزایمر ایران:

شیوع آلزایمر در سالمندان هر پنج سال دو برابر می‌شود

رئیس انجمن آلزایمر ایران، عنوان کرد: احتمال ابتلا به آلزایمر در افراد بالای 65 سال 5 برابر افزایش پیدا می‌کند و هر پنج سال این آمار 2 برابر می‌شود.
کد خبر : 20199

معصومه صالحی در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا با بیان اینکه شیوع آلزایمر در سالمندان بالای 65 سال افزایش می‌یابد، گفت: احتمال ابتلا به آلزایمر در سالمندان سن بالا و در سن 80 سالگی به 40 درصد می‌رسد.


وی افزود: در حال حاضر بیش از 600 هزار نفر در کشور به آلزایمر مبتلا هستند. شیوع آلزایمر حدود 6 درصد در زنان بیش از مردان است.


صالحی با اشاره به دلایل شیوع آلزایمر در زنان گفت: عوامل متعددی از قبیل سبک زندگی، عدم تحرک، قرار گرفتن در معرض انواع مواد آلاینده، استرس و افزایش امید به زندگی در گسترش شیوع آلزایمر در زنان موثر است.


صالحی درباره نحوه پیشگیری از بروز آلزایمر گفت: برای پیشگیری از بروز این بیماری به مردم به خصوص افراد بالای 65 سال توصیه می‌شود از مصرف غذاهای سرخ شده و چربی اشباع شده به شدت اجتناب کنند، در رژیم غذایی خود گوشت سفید را بگنجانند، روزانه به مدت 30 دقیقه پیاده‌رویی کنند، با همسالان خود روابط اجتماعی برقرار کنند، مغز خود را با انجام کارهایی مانند حضور در کلاس‌های آموزشی یا حل جدول به چالش بکشند.


وی افزود: هم‌چنین توصیه می‌شود افراد بالای 65 سال فشار و قند خون خود را به صورت مرتب بررسی کنند و در صورت وجود هر گونه اختلالی تحت درمان قرار بگیرند.


بیماری آلزایمر (به انگلیسی: Alzheimer's disease) که به اختصار آلزایمر خوانده می‌شود، یک نوع اختلال عملکرد مغزی است که بر اثر آن به تدریج توانایی‌های ذهنی بیمار تحلیل می‌رود. بارزترین تظاهر زوال عقل اختلال حافظه‌است. اختلال حافظه معمولاً بتدریج ایجاد شده و پیشرفت می‌کند. در ابتدا اختلال حافظه به وقایع و آموخته‌های اخیر محدود می‌شود ولی بتدریج خاطرات قدیمی هم آسیب می‌بینند.


انتهای پیام/

ارسال نظر