صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۴:۲۳ - ۱۹ مرداد ۱۳۹۶
مدیر عملیات پزشکی حج 96:

نگرانی در خصوص مسائل بهداشتی و درمانی زائران حج وجود ندارد

مدیر عملیات پزشکی حج 96 بیان کرد: زائرین از بابت مسائل بهداشتی و درمانی خود هیچ نگرانی نداشته باشند.
کد خبر : 201921

دکتر پیرحسین کولیوند در گفت‌و‌گو با خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا اظهار کرد: مرکز پزشکی حج و زیارت جمعیت هلال احمر با دارا بودن بهترین امکانات و کادر درمانی مجرب و متعهد از ابتدای ورود زائرین تا پایان عملیات حج همراه زائران خواهند بود.


مدیر عملیات پزشکی حج 96 در خصوص انتخاب نیروهای اعزامی به حج، گفت: این مرکز طبق روال سال‌های گذشته نسبت به گزینش و انتخاب کادر بهداشتی و درمانی خود از سراسر کشور اقدام کرده و بر اساس تاکید رئیس مرکز و به جهت شرایط خاص حج امسال، بیش از هفتاد درصد نیروهای این مرکز در حج را افراد با تجربه تشکیل می‌دهند.


وی در خصوص ترکیب نیروهای اعزامی افزود: از بین 220 نفر نیروهای این مرکز در حج، حدود 80 نفر نیروهای شاغل در بیمارستان این مرکز در مدینه و الباقی در بیمارستان مکه مشغول به فعالیت خواهند شد.


کولیوند با اشاره به نقش مهم پزشکان مجموعه به عنوان سطح اول درمان این مرکز در حج، گفت: فعالیت اصلی بیمارستانی این مرکز زمانی وارد فاز عملیاتی می‌شود که زائر به هر دلیل در سطح یک جواب لازم را نگرفته و نیاز به خدمات درمانی و کلینیکی بیشتری داشته باشد.


وی از یک فرآیند بسیار قوی به نام ارجاع نیز نام برد و گفت: در این سیستم زائر در صورت نیاز به خدمات بیشتر درمانی توسط پزشک مجموعه به بیمارستان‌های جمعیت هلال احمر اعزام می‌شود، در صورتی که مشکل زائر توسط متخصصان این مرکز مرتفع شد که هیچ در غیر این صورت و در صورت نیاز به خدمات بیشتر درمانی مانند اعمال جراحی، سی تی اسکن، دیالیز و ... به بیمارستان‌های سعودی منتقل می‌شود.


وی در بخش دیگری از سخنان خود به پزشکان رابط اشاره کرده و افزود: امور اعزام بیماران به بیمارستان‌های سعودی را واحدی به نام پزشکان رابط انجام می‌دهند که پزشک مسلط به زبان عربی است و در تمام مراحل پذیرش، بستری و ترخیص زائر بیمار در بیمارستان‌های سعودی حضور دارند.


کولیوند در ادامه گفت: واحد مهم دیگری که در این مرکز فعالیت دارد، واحد سلامت کاروان است. نیروهای این واحد را پزشکان عمومی با سابقه تشرف به حج و کارشناسان بهداشت محیط تشکیل می‌دهند و در واقع عمل نظارت بر روند کار پزشکان مجموعه، بازدید مستمر از محل اسکان زائرین و نظارت بر نحوه پخت و توزیع غذای زائرین را بر عهده دارند.


انتهای پیام/

ارسال نظر