صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۲۵ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
اکبر صحرایی:

مقاومت اسلامی جان تازه‌ایی به ادبیات دفاع مقدس داده است

اکبر صحرایی نویسنده مجموعه کتاب‌های دفاع مقدس «دار و دسته دارعلی» در آستانه روز مقاومت اسلامی گفت: حوزه مقاومت جدید در منطقه، جان تازه‌ایی به ادبیات دفاع مقدس کشورمان داده است.
کد خبر : 201788

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا از فارس، اکبر صحرایی نویسنده با بیان این که مقاومت اسلامی در واقع در امتداد دفاع مقدس شکل گرفته است، اظهار کرد: مقاومت لبنان و فلسطین در برابر رژیم صهیونیستی، همان مقاومتی است که در جنگ تحمیلی شاهدش بودیم. ظهور داعش در منطقه و مقاومت در برابر آن نیز اثبات کرد که مفهوم مقاومت همچنان زنده و راهگشا است و می‌توان با تکیه بر این مفهوم در مقابل دشمنان پیروز شد.


وی ادامه داد: مقاومت 33 روزه لبنان در برابر رژیم صهیونیستی، دفاع مقدس را بار دیگر زنده کرد و اتفاقات اخیر همچون آزادسازی موصول نیز در همین راستا بود. همان افرادی که در دوران دفاع مقدس درخشیدند، در میدان های مقاومت منطقه نیز خود را نشان دادند.


صحرایی همچنین تصریح کرد: گاهی که در حال نگارش آثاری در حوزه دفاع مقدس هستم، با خود فکر می کنم آیا هنوز لزومی برای پرداختن به این موضوعات وجود دارد یا خیر و با دیدن این اتفاقات به صرافت می افتم که باید این راه را ادامه داد. امروز الگوی جوانانمان امثال سردار قاسم سلیمانی شده اند و نشان دهنده اهمیت مقاومت است.


نویسنده کتاب «حافظ هفت» با بیان این که دفاع مقدس ایران الگویی برای مقاومت امروز شده است، عنوان کرد: حوزه مقاومت جدید در منطقه، همچنین جان تازه ایی به ادبیات دفاع مقدس کشورمان داده و خود من هم، در حال نگارش اثری در رابطه با مدافعان حرم هستم.


وی اظهار داشت: در بد بودن جنگ ، شک و تردیدی نیست و اگر کسی بگوید جنگ خوب است، به لحاظ فکری مشکل دارد. اما باید دید تنها با محکوم کردن جنگ ، آیا جنگی هم اتفاق می افتد یا خیر. برای جلوگیری از جنگ، باید جنگید و نام آن را مقاومت گذاشته ایم. در واقع این که چگونه با جنگ برخورد کنیم مهم است. به طور مثال اگر مقاومت نبود، شاید داعش امروز پیشروی می کرد و به مرزهای ایران و داخل کشور می رسید.


وی خاطرنشان کرد: در زمینه ادبیات مقاومت نیز دو نکته حائز اهمیت است. یکی این که باید نگاه ایدئولوژیک داشته باشیم. رویکرد ما به مقاومت در ادبیات، می‌تواند نسل های بعد را هم برای مقاومت و دفاع از کشور در برابر دشمن آماده کند. به لحاظ تخصصی و از منظر ادبیات نیز باید توجه داشته باشیم که ادبیات به ویژه داستان و رمان یعنی پردختن به اتفاقات ناب و شخصیت ها، اتفاقات مهمی که امروز در دنیا رخ داده همه حول محور دفاع و مقاومت بوده است و قابل پرداخت است و می‌توان از دل این وقایع، سوژه های نابی پیدا کرد.


گفتنی است؛ بر اساس مصوبه شورای عالی انقلاب فرهنگی، روز23 مرداد ماه سالگرد پیروزی و مقاومت 33 روزه حزب الله لبنان در برابر رژیم صهیونیستی به عنوان روز مقاومت اسلامی نام گذاری شده است.


انتهای پیام/

ارسال نظر