صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۰:۰۳ - ۱۸ مرداد ۱۳۹۶
وزیر تعاون:

تبلیغات نامناسب علت عدم جذب مناسب توریسم درمانی به ایران

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اطهار کرد: توریسم درمانی در ایران با وجود کیفیت بالای خدمات درمانی و قیمت ارزان به علت نبود تبلیغات مناسب هنوز نتوانسته جایگاه خود را بیابد.
کد خبر : 201601

به گزارش رسانه‌های دیگر خبرگزاری آنا از ایرنا، علی ربیعی شامگاه سه شنبه در همایش تخصصی ساماندهی و آغاز عملیات اجرایی طرح گردشگری پزشکی تامین اجتماعی که با حضور نمایندگان 32 کشور خارجی در هتل هما برگزار شد، افزود: مهم‌ترین مزیت ایران در گردشگری پزشکی ارزان بودن خدمات پزشکی نسبت به کشورهای دیگر است.


وی اظهار کرد: ایران کشوری است که دارای رتبه پنجم دنیا از لحاظ دارا بودن صدها جاذبه تاریخی،تفریحی، فرهنگی، طبیعی و گردشگری است که هرکدام از این جاذبه ها به تنهایی می تواند عامل مهمی برای جذب تعداد زیادی گردشگران خارجی باشد.


وی ادامه داد: با اینکه ترکیه در مقایسه با ایران دارای جاذبه‌های کمتری است اما حدود 12برابر ایران در جذب گردشگران خارجی موفق عمل کرده است.


ربیعی معتقد است، توریسم درمانی در ایران با وجود کیفیت بالای خدمات درمانی و قیمت ارزان به علت نبود تبلیغات مناسب هنوز نتوانسته جایگاه خود را بیابد.


به گفته وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، چالش اصلی فرآروی گردشگری درمانی ایران نبود مدیریت یکپارچه در این حوزه است و از آنجایی که چنین ایده هایی در ایران به طور تقریب نو تلقی می‌شود، به نظر می‌رسد تهیه طرحی که بتواند به شکل همه جانبه به این موضوع بپردازد و تجارب دیگر کشورها را مطالعه کند در سیاستگذاری برای جذب گردشگر در این حوزه موثر خواهد بود.


وی با بیان اینکه ایران با 80میلیون نفر جمعیت در ردیف یکی از کهن‌ترین کشورهای جهان قرار دارد، افزود: ایران از نظر جاذبه‌های گردشگری طبیعی، آب و هوایی و باستانی به ترتیب در رتبه های دهم، پنجم و چهارم جهان قرار دارد.


ربیعی در ادامه افزود: ایران در افق 1400 یکی از قطب های اصلی گردشگری سلامت در منطقه خواهد بود و از رهگذر آن نه تنها از خروج ارز جلوگیری خواهد شد بلکه فرصتی مناسب برای ارز آوری خلق خواهد کرد.
چالش‌های توریسم سلامت در کشور


وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی نبود استراتژی و تولیت مشخص گردشگری سلامت، نبود نظام جامع گردشگری، کمبود زیر ساخت ‌ا و نبود سیستم نظارتی مدون و قدرتمند را از چالش های توریسم سلامت در کشور عنوان کرد.


ربیعی تاکید کرد: فقط ساخت بیمارستان برای جذب گردشگر پزشکی کافی نیست، بلکه باید زیر ساخت‌های دیگر نظیر حمل و نقل، محل اقامت، هتلینگ و سایر بخش ها هم برای جذب گردشگر پزشکی آماده باشد.
مزیت‌های گردشگری پزشکی


وی کم هزینه بودن و پردرآمد بودن گردشگری پزشکی، امنیت بالای کشور، وجود پزشکان مجرب، برخورداری از مراکز درمانی و کادر درمانی مجرب، وجود چشمه‌های آب گرم و وجود گنبدهای نمکی، دریاچه‌های آب شور و امکانات لجن درمانی را از دیگر مزایای گردشگری پزشکی در ایران عنوان کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر