صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۳۵ - ۱۷ مرداد ۱۳۹۶
وزیر بهداشت:

بزرگترین دستاورد طرح تحول سلامت کاهش درد و رنج مردم است

وزیر بهداشت اصلی‌ترین هدف از اجرای طرح تحول سلامت را کاهش رنج، درد و دغدغه مردم عنوان کرد و گفت: کاهش پرداختی مردم، افزایش دسترسی به خدمات تخصصی، نگاه عدالت محور در حوزه سلامت و توسعه زیرساخت‌ها به منظور کاهش بار بیماری‌ها بود بزرگترین دستاورد طرح تحول سلامت است.
کد خبر : 201472

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از روابط عمومی وزارت بهداشت، دکتر سید حسن هاشمی در حاشیه سی و هفتمین سالگرد تاسیس جهاد دانشگاهی، اظهار کرد: جهاد دانشگاهی با سابقه درخشان و نیروهای مومن، متعهد و علاقه مند به پیشرفت کشور، می‌تواند کارنامه درخشانی در پیشرفت و توسعه کشور از خود به جای بگذارد اما ابتدا باید ببینیم که جهاد دانشگاهی در کدام حوزه‌ها، استعداد و پتانسیل بیشتری دارد و حتما از این ظرفیت برای انجام طرح‌های تحقیقاتی و پژوهشی حوزه‌های مختلف استفاده کرد.


وزیر بهداشت تصریح کرد: ما که دوران محرومیت‌های قبل از انقلاب را دیده و درک کرده‌ایم، راحت‌تر می‌توانیم در مورد خدمات ارزشمند انقلاب اسلامی و جهاد قضاوت کنیم. خاطرم هست که در بسیاری از شهرها، ماما وجود نداشت و قابله‌ها کار مامایی را انجام می‌دادند که آموزش ندیده بودند و شاید اولین کاری که جهاد در حوزه بهداشت و درمان انجام داد، تربیت و آموزش مامایی بود.


هاشمی با بیان اینکه جهاد اقدامات بسیار زیاد و ارزشمندی را در جهت کاهش وابستگی کشور انجام داد، افزود: در حال حاضر می‌بینیم که جهاد دانشگاهی موفقیت‌های بسیار خوبی در همه حوزه‌ها از جمله حوزه سلولی و مولکولی داشته که در مجموعه ارزشمند رویان، به ثمر رسیده و علاوه بر این، در حوزه درمان و پیشگیری از ناباروری توفیقات زیادی داشته است.


وزیر بهداشت تاکید کرد: در برخی از استان‌ها جهاد دانشگاهی در حوزه‌های خدماتی از جمله در خدمات تشخیصی و تاسیس آزمایشگاه‌ها مشارکت دارد اما جهاد دانشگاهی در طول دو دهه اخیر در حوزه تربیت نیروی تخصصی، تلاش‌های بسیار زیادی را داشته و به‌نظر می‌رسد که فعالیت‌های جهاد دانشگاهی در حوزه سلامت باید تخصصی‌تر شود زیرا برخی موارد در دوران گذشته، دستگاه‌های متولی، غایب بودند اما امروز دانشگاه‌ها و مراکز و موسسات آموزشی کشور، بخش زیادی از باری که در جهاد دانشگاهی بر دوش داشت را انجام می‌دهند.


هاشمی یادآور شد: جهاد دانشگاهی می‌تواند بیش از گذشته به تحقیقات حوزه سلامت و پزشکی روی بیاورد تا شاهد خلاقیت و نوآوری نه تنها در کشور بلکه در عرصه‌های بین المللی باشیم.


انتهای پیام/

ارسال نظر