هیچ نظارتی بر خودروهای مسافرکش پلاک سفید نیست
محمدعلی حاجرحمت در گفتوگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری آنا با تاکید بر اینکه خودروهای سواری شخصی عموما در اطراف ترمینالها فعالیت میکنند، افزود: این خودروها در زمانهای کمتردد کرایههای کم و در مواقع شلوغ کرایههای بیش از عرف از مسافران دریافت میکنند که علاوه بر این، بازار رانندگان تحت پوشش اتحادیه را نیز کساد میکنند.
وی با بیان اینکه مسیرهای بینشهری ظرفیت 50 هزار خودرو کرایه را نیز دارد، تصریح کرد: 45 هزار دستگاه خودرو سواری کرایه بینشهری در کشور فعال است که از میزان 2 هزار و 500 خودرو در تهران تردد و رفت و برگشت دارند.
حاجرحمت اظهار کرد: تعداد زیادی از خودروهای سواری کرایه بینشهری به علت فرسودگی از ناوگان حملونقل خارج شدهاند و چون قیمت اتومبیلهای خارجی برای جایگزینی بالاست، نتوانستهایم به تعداد اتومبیلهای از رده خارجشده جایگزین داشته باشیم.
وی عمده خودروهای خارجی جایگزین شده در ناوگان سواری حملونقل کرایه بینشهری را تویوتا کمری، جیلی و هیوندا عنوان کرد و ادامه داد: البته خودروهای داخلی نیز مانند سمند در ناوگان کرایه بینشهری وارد شدهاند که ما این خودرو را از با قیمتی حدود 27 میلیون تومان در اختیار رانندگان قرار میدهیم.
مدیرعامل اتحادیه تعاونیهای سواری کرایه بینشهری با بیان اینکه نرخ کرایههای سواری بینشهری سال آینده در صورت کشش بازار باید به میزان 15 درصد افزایش یابد، خاطرنشان کرد: کرایه صندلی جلو سواری در مسیر تهران-چالوس 42 هزار و 500 تومان و صندلی عقب 31 هزار تومان است. همچنین برای صندلی جلو مسیر تهران- رشت 48 هزار و 500 تومان و صندلی عقب 33 هزار و 500 تومان کرایه دریافت میشود.
انتهای پیام/