فرهنگ «ایثار» و «شهادت» باید در جامعه تقویت شود
به گزارش خبرنگار گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، حجتالاسلام محمد علی شهیدی، رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران در سومین جشنواره تجلیل از خبرنگاران و رسانههای برتر در حوزه ایثار و شهادت اظهار کرد: از تمام بزرگوارانی، مسئولان رسانه و اصحاب رسانه که در این جشنواره شرکت کردهاند از طرف بنیاد شهید قدردانی میکنم.
وی با بیان اینکه با برگزاری این جشنواره یاد و خاطره شهدای اهل قلم و رسانه را گرامی میداریم، افزود: اجتماع خبرنگاران و فعالان رسانه، اجتماع با عظمت و بزرگی است، زیرا این افراد نقش بزرگی در کشور دارند و یقینا نقشی که این افراد در هدایت افکار عمومی دارند انکار ناپذیر است.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران یادآور شد: رسانهها امروز میتوانند حقایق، فکر و فرهنگ ایثار و شهادت را در جامعه القا کنند.
معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه توسعه فرهنگ ایثار، مقاومت و شهادت یکی از وظایف بنیاد شهید است، خاطرنشان کرد: این رسالت باید به نحو مطلوب انجام شود. زمانیکه سخنی از ایثار و فداکاری مطرح میشود عوام گمان میکنند این امر تنها در جبهه و جنگ خلاصه میشود اما باید گفت ایثار و فداکاری همواره در زندگی جریان دارد.
وی افزود: ایثار به معنای آن است که انسان بتواند از حد مسلم خود به خاطر جامعه، مردم و منافع کشور بگذرد که این امر حتی در سادهترین کارها خلاصه میشود.
رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران با تاکید براینکه فرهنگ ایثار و فداکاری باید در جامعه تقویت شود، گفت: اگر این فرهنگ در جامعه ارتقاء یابد انسان میتواند زندگی آرامی داشته باشد.
وی افزود: ما انسانها موظف هستیم این فرهنگ را نیز به نسل آینده انتقال دهیم تا جمعه حفظ شود. فرهنگ ایثار و فداکاری یقینا ریشه عاشورایی دارد.
معاون رئیس جمهوری با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، یادآور شد: رهبری فرمودند وقتی واقعه عاشورا که نصف روز به طول انجامید توانست طی 1400 سال اخیر تحول این چنینی را ایجاد کند پس جنگ 8 ساله ایران نیز میتواند منشا اثر باشد بنابراین رسانهها میتوانند از این منشا به خوبی استفاده کنند.
حجتالاسلام شهیدی خاطرنشان کرد: از اصحاب رسانه درخواست میکنیم در پوشش اخبار حوزه ایثار و شهادت دقت را رعایت کنند زیرا متاسفانه گاهی انتشار اخبار نادرست موجب آزرده شدت خاطر ایثارگران و جانبازان میشود.
انتهای پیام/