صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

ورزش

سلامت

پژوهش

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

علم +

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۷:۰۳ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۶
سردار عبداللهی خبر داد:

ورود قرارگاه‌ سازندگی خاتم‌ (ص) به پروژه‌ها با نگاه توسعه کشور

فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) گفت: بر اساس اعتقادات خود، نیاز کشور و ظرفیت بسیار بزرگ قرارگاه در کنار بخش خصوصی، خدمت‌رسانی می‌کنیم.
کد خبر : 200941

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری، سردار سرتیپ عبادالله عبداللهی در حاشیه بازدید از پروژه‌های عمرانی استان تهران که توسط قرارگاه در حال اجرا است، ‌اظهار داشت: بازدیدی از پروژه بزرگراه شهید شوشتری به عنوان کریدور شمال‌شرق تهران به جنوب تهران‌ داشتیم، این پروژه بزرگراهی پروژه بسیار بزرگی است که بیش از ۱۰ کیلومتر تونل دارد و کل پروژه ۱۸ کیلومتر است.


فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص) ادامه داد: همچنین از قطعه دوم آزادراه حرم تا حرم از گرمسار تا سمنان به طول بیش از ۱۱۰ کیلومتر بازدیدی داشتیم، با توجه به اینکه مدت کوتاهی است قرارگاه در این پروژه مشغول به کار شده است، پیشرفت پروژه و تجهیز کارگاه مطلوب ارزیابی می‌شود؛ البته قطعه اول این پروژه حدود ‌دو سال پیش به بهره‌برداری رسید.


وی همچنین به بازدید از سد نم‌رود اشاره کرد و گفت: سد نم‌رود در ۱۰۰ کیلومتری شمال شرق تهران واقع شده است و هدف از احداث آن تأمین آب شرب، کشاورزی و صنعتی در منطقه گرمسار و فیروزکوه است.


عبداللهی افزود: با توجه به ظرفیت‌های کشاورزی و صنعتی منطقه و نیاز به آب شرب، وجود سد نم‌رود بسیار مؤثر است؛ این سد حدود ۱۰ سال پیش به پیمانکارهای دیگر واگذار شده بود، ۳ پیمانکار در این پروژه کار کردند، اما هر کدام به‌نوعی آن را رها کردند، با توجه به اصرار وزارت نیرو قرارگاه به تازگی در اجرای این پروژه وارد شده است، البته از این نظر که کار عمرانی سد توسط پیمانکاران قبلی تا اندازه‌ای انجام شده بود، مایل به حضور در آن نبودیم، اما به هر حال وارد این پروژه شدیم.


فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء(ص)بیان کرد: قطعاً پیمانکاران قبلی هم مشکلاتی داشتند که نتوانستند این پروژه را تکمیل کنند. به هر حال با اصرار وزارت نیرو قرارگاه در مناقصه این سد ورود کرد و فروردین امسال بود که این پروژه به قرارگاه واگذار شد و حدود ۳ ماه کاری است که قرارگاه در این پروژه ورود کرده است.


وی تجهیز کارگاه توسط قرارگاه خاتم‌الانبیا (ص) در سد نم‌رود را مطلوب ارزیابی کرد و گفت: حجم بسیار بالایی نیرو در قرارگاه مشغول به کار است، در اجرای همین سد امروز ۵۰۰ نفر به صورت مستقیم‌ در حال فعالیت هستند و حدود ۱۹۰ دستگاه ادوات و ماشین‌آلات موردنیاز در این پروژه فعال است.


عبداللهی ادامه داد: بر اساس برنامه زمان‌بندی از زمان تحویل سد نم‌رود، هدف‌گذاری کرده‌ایم آن را ۳۰ ماهه آن را اجرا کنیم و ‌تلاش می‌کنیم تا نیمه اول سال ۹۹ آن را تحویل ‌دهیم.


فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) گفت: حدود ۳ تا ۴ ماه از فروردین ۹۶ برای تجهیز کارگاه زمان برد، اما تلاش کردیم همزمان با تجهیز کارگاه فعالیت‌های عملیاتی تجهیز سد نیز انجام شود.


وی بیان کرد: امیدواریم با توجه به شرایط جوی منطقه این پروژه زودتر تکمیل شود، زیرا از نظر شرایط جوی حدود ۵ ماه از سال در این منطقه عملیات عمرانی امکان‌پذیر نیست و ما به همکاران تأکید کردیم که در ۳ شیفت کاری و یا حداقل ۲ شیفت کاری فعالیت کنند تا آن ۵ ماه را هم جبران کنیم.


عبداللهی بیان کرد: ضروری است بررسی شود پروژه عمرانی سد نم‌رود چرا پس از ۱۱ سال غیرفعال شد؛ از سوی دیگر ما اصلاً‌ قبول نداریم که کارگر در این شرایط سخت فعالیت کند و ‌مزد به‌موقع دریافت نکند، ‌دستمزد و حقوق‌هایی که از سوی قرارگاه خاتم پرداخت می‌شود به‌موقع و در اولویت کاری است.


فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء به برخی اظهارات غیرکارشناسی مبنی بر سدسازی و تأثیر آن در بروز ریزگردها اشاره کرد و گفت: برخی اظهارات غیرفنی و غیراصولی از زبان برخی از افراد تحت عنوان کارشناس، منطقی به نظر نمی‌رسد، اینجانب به عنوان فردی که ۲۵ سال در فعالیت‌های سازندگی کشور حضور دارم، اصلاً قبول ندارم که موضوع سدسازی غیرضروری است و موجب ایجاد ریزگرد می‌شود.


عبداللهی افزود: امروز مشکلی به نام چالش آب آشامیدنی و حتی کشاورزی و صنعتی ‌در کشور داریم، بارها شنیده‌ایم که وزارت نیرو اعلام کرده است اگر در مصرف آب صرفه‌جویی نشود، آب جیره‌بندی خواهد شد و کمبود این مایع حیات در کشور می‌رساند که اگر قرار باشد که سدی در کشور ساخته نشود، ‌ این مشکلات کم‌آبی ما دوچندان خواهد شد.


وی گفت: در حال حاضر ۴۵ تا ۵۰ میلیارد مترمکعب مخازن آب ساخته‌شده در کشور داریم که از این مجموعه بیش از ۲۵ میلیارد مترمکعب آن توسط قرارگاه خاتم ساخته شده است و حال فرض کنید اگر قرارگاه به این پروژه ورود نمی‌کرد، چه مشکل بزرگی در کشور رخ می‌داد.


فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) بیان کرد: عده‌ای ریزگردها را بهانه می‌کنند تا سدها ساخته نشود، در حالی که «ایجاد ریزگرد به دلیل سدسازی» به صورت علمی ثابت نشده است و هیچ کس این ادعا را به صورت غیرعلمی‌ نمی‌پذیرد. اگر بخواهیم آب موردنیاز کشور را تأمین کنیم، باید به روشی تأمین شود و اگر کسی مدعی است که این روش‌ها غلط است، باید راهکار ارائه کند.


عبداللهی ادامه داد: مثلاً آیا می‌توان در جنوب کشور یا در آب‌های خزر با آب شیرین‌کن، آب تأمین کرد و به مناطق دیگر کشور رساند؟ انتقال آب ‌هزینه‌های گزاف و سنگین دارد و این ادعاها مطالبی غیرفنی و غیراصولی است.


فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء تصریح کرد: چنانچه سدها ساخته نمی‌شدند، در تأمین آب شرب مردم با مشکل مواجه بودیم و البته ضروری است آسیب‌شناسی‌ها به صورت علمی انجام شود.


وی اضافه کرد: سال گذشته و حتی اوایل امسال سیلاب‌های زیادی در کشور رخ داد ، اما پس از بروز این سیلاب‌های سنگین با حجم‌ بالا، آب راه افتاد، خسارات زیادی به کشور در غرب و جنوب وارد شد، اما آنچه که مانع روان شدن سیلاب‌ها در کشور و جلوگیری از بروز دیگر خسارات شد، وجود همین سدها بود.


فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء افزود: احداث سد در گام اول پس از ذخیره آب، موجب جلوگیری از بروز خسارت به مناطق در سیلاب‌ها می‌شود، ‌ ضمن آنکه حجم ذخیره آب در کشور را افزایش می‌دهد و با این وجود هنوز هم کسری آب در کشور داریم که در نبود سدها مشکلات ما دوچندان می‌شود.


عبداللهی با تأکید بر اینکه قرارگاه خاتم رقیب بخش خصوصی نیست، افزود: همیشه یادآوری کرده‌ایم که ورود قرارگاه به پروژه‌ها بر اساس اعتقاد و اندیشه جهادی است، نه نگاه مادی؛ در همین سد نم‌رود ۳ پیمانکار خصوصی فعالیت کرد اما نتوانستند آن را تکمیل کنند و بعد هم ما به اصرار وزارت نیرو به صورت مناقصه در این پروژه شرکت کردیم ‌تا به دلیل اهمیت وجود این سد برای منطقه، بتوانیم آن را زودتر تکمیل کنیم.


وی با تأکید بر اینکه ذات فعالیت قرارگاه، سازندگی است، افزود: نگاه مادی و اقتصادی به پروژه ها نداریم بلکه بر اساس اعتقادات خود، نیاز کشور و ظرفیت بسیار بزرگ قرارگاه، با ساماندهی نیروهای فعال اعتقادی و انقلابی، در کنار بخش خصوصی، خدمت‌رسانی می‌کنیم.


فرمانده قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء اظهار کرد: قرارگاه، نگاه منفعت‌طلبانه و اقتصادی نداشته است و فقط تلاش کرده‌ایم در راستای سازندگی کشور گام برداریم.


انتهای پیام/

ارسال نظر