صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۰۸:۴۲ - ۱۶ مرداد ۱۳۹۶
موسوی لارگانی در گفت‌وگو با آنا:

دولت باید در وزارتخانه‌های اقتصادی خانه‌تکانی کند؛ مشکل با تغییرطیب‌نیا برطرف نمی‌شود

نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی گفت: اگر طیب‌نیا از وزرات اقتصاد برود و نهاوندیان یا فرد دیگری جای او بیاید مشکلات حل نخواهد شد. دولت اگر می‌خواهد معضلات اقتصادی کشور را حل کند باید در وزارتخانه‌های اقتصادی خانه‌تکانی کند.
کد خبر : 200841

سید ناصر موسوی لارگانی در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری آنا، با اشاره به آغاز کار رسمی دولت دوازدهم اظهار کرد: بر هر رئیس‌جمهوری لازم و واجب است که به سوگندی که در مقابل قرآن کریم و در حضور روسای قوا، دبیر شورای نگهبان، نمایندگان مجلس شورای اسلامی یاد می‌کند، پایبند باشد.


وی درباره اولویت‌های دولت دوازدهم گفت: رئیس‌جمهور در صحبت‌هایی که در مراسم تنفیذ داشت، به محرومیت‌زدایی، ریشه‌کن شدن فقر و از بین رفتن فساد تاکید کرد و رهبر معظم انقلاب نیز چند سال است که روی موضوع «اقتصاد مقاومتی» تاکید دارند اما متاسفانه نه دولت قبل و نه دولت یازدهم به مباحث اقتصادی که مدنظر مقام معظم رهبری است آنطور که باید توجه نکردند.


نماینده مردم فلاورجان در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: رهبر معظم انقلاب امسال را سال «اقتصاد مقاومتی، تولید- اشتغال» نام‌گذاری کردند و تولید و اشتغال در کنار اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی جزء مهمترین مقوله‌هایی است که می‌تواند کشور را از رکود حاکم بر آن خارج کند و هم معیشت مردم را که یکی از مطالبات رهبری از دولت دوزادهم است، بهبود بخشد.


موسوی لارگانی افزود: اگر کسی سرکار برود و درآمد داشته باشد از نظر معیشت هم مشکلی پیدا نخواهد کرد. همانطور که رهبری معظم انقلاب هم در بیانات خود در مراسم تنفید اشاره کردند که «وقتی تولید داخلی خوابید... جوان ما بیکار میشود، اشتغال ما کم می‌شود، رکود بر کشور حاکم می‌شود، وضع زندگی و معیشت مردم دشوار می‌شود.» بنابراین مهم‌ترین اولویت آقای روحانی و تیمی که به مجلس معرفی می‌کند باید تحقق شعار سال 96 باشد.


نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس اظهار کرد: یکی از موضوعات مورد تاکید مقام معظم رهبری در اقتصاد، جلوگیری واردات بی‌رویه و قاچاق کالا است که اگر بخواهیم تولید و اشتغال رونق داشته باشد دولت باید واردات کالایی که مشابه داخلی آن در کشور تولید می‌شود را بر خود حرام کند و همانطور که مقام معظم رهبری درباره واردات کالاهایی که مشابه داخلی دارد فرمودند که اینکار حرام شرعی است.


وی تاکید کرد: اگر این دو موضوع را رعایت کنیم و جلو واردات بی‌رویه و قاچاق کالا گرفته شود شعار امسال محقق می‌شود.


نائب رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس درباره احتمال تغییر در تیم اقتصادی دولت، گفت: دولت اگر بخواهد تغییراتی در معیشت مردم و اقتصاد کشور ایجاد کند نیازمند تغییر است و اگر دولت بخواهد همان روش و رویه قبل خود را ادامه بدهد نیازی به تغییر تیم اقتصادی ندارد. دولت در چهار سال گذشته مدام اعلام می‌کرد که رشد اقتصادی از منفی 6.8 دهم به مثبت 8 و گاهی ادعا می‌کنند که به عدد دو رقمی رسیده است اما واقعیت و سفره مردم این موضوع را نشان نمی‌دهد و سفره مردم این سال‌ها کوچک و کوچک‌تر شد.


موسوی لارگانی تصریح کرد: موضوع دیگری که در مورد تغییرکابینه وجود دارد این است که با جابه‌جایی چند نفر مشکل حل نمی‌شود. اگر طیب‌نیا از وزرات اقتصاد برود و نهاوندیان یا عمر و زید جای او بیاید مشکلات حل نخواهد شد. دولت اگر می‌خواهد معضلات اقتصادی کشور را حل کند باید در وزارتخانه‌های اقتصادی خانه‌تکانی کند.


نماینده مردم فلاورجان در مجلس اضافه کرد: بسیاری از نمایندگان مجلس در بسیاری از مواقع شاهد آن بودیم که وزیر برای کاری دستور می‌دهد اما مجموعه زیر دست او حتی به دستور وزیر هم توجه نمی‌کند و زمانی‌که اعتنایی به دستور وزیر نشود فرقی ندارد که وزیر مجموعه چه کسی باشد.


وی خاطرنشان کرد: موضوعی که درباره معرفی نهاوندیان به عنوان وزیر اقتصاد وجود دارد این است که با توجه حضور چندین ساله وی در بخش خصوصی به عنوان ریاست اتاق بازرگانی ایران و عضو ستاد ویژه اجرای اصل 44 قانون اساسی، با آمدن نهاوندیان توقع بخش خصوصی و انتظارات از او بیشتر می‌شود و نهاوندیان باید ببیند با وضعیت موجود می‌تواند تغییرات ایجاد کند و وضعیت اقتصادی و معشیت مردم را بهبود ببخشد.


نائب رئیس کمیسیون اقتصاد مجلس گفت: پذیرفتن مسئولیت موضوع مهمی است و افرادی که قرار است به عنوان وزیر یا معاون برای حضور در کابینه دوزادهم معرفی شوند باید اول ببینند این مسئولیت در توان آنها هست یا نه؟ و اگز می‌بینند که نمی‌توانند آن مجموعه را مدیریت کنند خودشان نباید که بپذیرد چرا که مسئولیت در جمهوری اسلامی امانت الهی است و باید به اهلش و کسی که توانمندی دارد سپرده شود.


به نظر من با فرد تغییر ایجاد نمی‌شود و باید گستره تغییر زیاد شود.


انتهای پیام/

ارسال نظر