صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۸:۰۱ - ۱۲ مرداد ۱۳۹۶

واکنش سازمان همکاری اسلامی به درگیری‌های روهینگیا

سازمان همکاری‌های اسلامی از دولت میانمار خواست تا به حقوق اقلیت روهینگیا در این کشور احترام بگذارد.
کد خبر : 200352

به گزارش گروه رسانه‌های دیگر آنا از تسنیم، رئیس سازمان همکاری اسلامی امروز (پنج‌شنبه) از دولت میانمار خواست تا حقوق اقلیت مسلمان روهینگیا محترم شمارد. وی همچنین از کشورهای جنوب شرق آسیا خواست تا در حل بحران آوارگان میانمار با یکدیگر همکاری کنند.


به گزارش رویترز، یوسف بن احمد العثیمین، رئیس سازمان همکاری اسلامی که متشکل از 57 کشور مسلمان است در این باره گفت: میانمار باید در کنار بنگلادش، اندونزی و مالزی نقشه راهی برای حل این بحران بیابند.


وی در جریان سفر چهار روزه خود به پایتخت بنگلادش گفت: ما از دولت میانمار می‌خواهیم که از احترام به حقوق بشر روهینگیایی‌ها اطمینان یابد.


العثیمیم ادامه داد: میانمار نمی‌تواند منکر حقوق مردم روهینگیا شود. ما همچنین از دولت میانمار می‌خواهیم که از حق تابعیت به مردم روهینگیا اطمینان حاصل کند.


در حالی که اقلیت مسلمان روهینگیا در میانمار "بدون کشور و تابعیت" هستند و درگیری های فرقه‌ای از سال 2012 میلادی تاکنون موجب آواره شدن ده ها هزار نفر شده، یک مقام ارشد سازمان ملل روز جمعه از دولت میانمار خواست تا به مسلمانان روهینگیا شهروندی این کشور را اعطا کند.


فیلیپو گراندی رئیس آژانس آوارگان سازمان ملل در نخستین سفر خود به جنوب شرق آسیا با اهالی شهرهای "سیتوه و مانگداو" در استان راخین میانمار دیدار و گفتگو کرده است. این استان مرکز اصلی اقامت و زندگی مسلمانان روهینگیا به شمار می رود.


وی همچنین با آنگ سان سوچی رهبر میانمار نیز دیدار کرد. استان راخین در غرب میانمار شاهد شدیدترین درگیری های مذهبی بوده است، از سال 2012 تاکنون صدها مسلمان روهینگیا کشته و بیش از 140 هزار نفر آواره شده اند.


انتهای پیام/

ارسال نظر