صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۶:۰۶ - ۱۰ مرداد ۱۳۹۶
رئیس کمیته کشوری ترویج تغذیه با شیر مادر مطرح کرد:

کاهش 13 درصدی مرگ و میرهای کودکان زیر یک سال با تغذیه با شیر مادر

رئیس کمیته کشوری ترویج تغذیه با شیر مادر  با بیان اینکه تغذیه با شیر مادر 13 درصد مرگ‌های زیر یک سال را کاهش می دهد، تاکید کرد: عدم تغذیه با شیر مادر در 50 یا 60 درصد مرگ و میرهای زیر پنج سال نقش دارد.
کد خبر : 199765

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا از وزارت بهداشت، علیرضا مرندی، رئیس کمیته کشوری ترویج تغذیه با شیر مادر در همایشی که به مناسبت روز جهانی تغذیه با شیر مادر در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، گفت: در قرآن کریم، بر تغذیه نوزاد با شیر مادر تاکید شده است و ما وظیفه داریم با تبعیت از این کتاب آسمانی که رهنمودهای آن همیشه راهگشاست، تغذیه نوزاد با شیر مادر را با ایجاد شرایط مناسب و سیاست گذاری‌‌های درخور ترویج دهیم.
رئیس فرهنگستان علوم پزشکی کشور گفت: به اعتقاد ما پزشکان، تغذیه با شیر مادر محبوب‌ترین تغذیه برای نوزاد است، چراکه مواد مغذی مورد نیاز بدن را دریافت می‌کند و در آینده با بیماری‌ها کمتر مواجه شده یا در صورت ابتلا به بیماری، شدت آن زیاد نیست و همین موضوع به کاهش مرگ و میر در نوزادان نیز می انجامد.
مرندی یادآور شد: تغذیه با شیر مادر 13 درصد مرگ‌های زیر یک سال را کاهش می‌دهد و در واقع از هر 100 کودکی که در جهان فوت می‌شود، 13 نفر که با شیر مادر تغذیه کرده‌اند، زنده می‌مانند.
وی افزود: همچنین عدم تغذیه با شیر مادر در 50 یا 60 درصد مرگ و میرهای زیر پنج سال نقش دارد و طبق مطالعاتی که صورت گرفته است، عمده این مرگ و میرها در اثر تغذیه ناکافی با شیر مادر است.
رئیس کمیته کشوری ترویج تغذیه با شیر مادر گفت: اگر نوزادان در 24 ساعت اول تولد، با شیر مادر تغذیه شوند، 16 درصد مرگ و میرها کاهش پیدا می‌کند و چنانچه در ساعت اول تولد با شیر مادر تغذیه شوند، 23 درصد مرگ و میرها در نوزادان کاسته خواهد شد، یعنی براین اساس یک چهارم مرگ‌ها در نوزادان کاهش پیدا خواهد کرد.
وی با بیان اینکه ترویج تغذیه با شیر مادر علاوه براینکه بر سلامت روان کودکان در آینده تاثیر دارد، بر افزایش ضریب هوشی آنها نیز موثر است، گفت: زمانی که نوزاد به سبب تغذیه با شیر مادر، در آغوش گرفته می شود، روابط عاطفی مناسبی بین آنها برقرار می شود و کودکی سالم و باهوش پرورش پیدا می کند.
مرندی گفت: مرخصی‌های زایمان در ترویج فرزندآوری و تغذیه با شیر مادر تاثیر مثبتی داشته است و علاوه برآن با همکاری شهرداری درنظر گرفتن مکان‌هایی در سطح شهر در این راستا خالی از لطف نیست.


انتهای پیام/

برچسب ها: علیرضا مرندی
ارسال نظر