صفحه نخست

آموزش و دانشگاه

علم‌وفناوری

ارتباطات و فناوری اطلاعات

سلامت

پژوهش

علم +

سیاست

اقتصاد

فرهنگ‌ و‌ جامعه

ورزش

عکس

فیلم

استانها

بازار

اردبیل

آذربایجان شرقی

آذربایجان غربی

اصفهان

البرز

ایلام

بوشهر

تهران

چهارمحال و بختیاری

خراسان جنوبی

خراسان رضوی

خراسان شمالی

خوزستان

زنجان

سمنان

سیستان و بلوچستان

فارس

قزوین

قم

کردستان

کرمان

کرمانشاه

کهگیلویه و بویراحمد

گلستان

گیلان

لرستان

مازندران

مرکزی

هرمزگان

همدان

یزد

هومیانا

پخش زنده

دیده بان پیشرفت علم، فناوری و نوآوری
۱۵:۵۹ - ۰۴ خرداد ۱۳۹۴
ایرانبخش به آنا خبر داد

امضای تفاهم‌نامه همکاری شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی معاونت علمی ریاست جمهوری و دانشگاه آزاد اسلامی

مدیرکل دفتر توسعه شبکه های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی گفت: تفاهم‌نامه همکاری بین دانشگاه آزاد اسلامی و شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به نمایندگی دکتر رضا اسدی فرد، مدیر شبکه و دکتر ابراهیم واشقانی فراهانی معاون پژوهش و فناوری دانشگاه به امضا رسید.
کد خبر : 19964

دکتر علیرضا ایرانبخش در این خصوص به خبرنگار خبرگزاری آنا گفت: این تفاهم نامه با هدف هم افزایی توانمندی های آزمایشگاهی واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور در حوزه های فناوری های پیشرفته و راهبردی، تسهیل در دسترسی صنایع و پژوهشگران به خدمات مطلوب آزمایشگاهی و استفاده بهینه از امکانات موجود برای ارایه خدمات علمی – آزمایشگاهی در زمینه فناوری های راهبردی به امضا دو طرف رسید.


ایرانبخش با توجه به تاریخچه و ضرورت شکل گیری دفتر توسعه شبکه های آزمایشگاهی در زیرمجموعه معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه پایه و اساس پیشرفت و دست‌یابی به فناوری‌های جدید را انجام پژوهش‌های کاربردی، منظم و دارای برنامه دانست که دسترسی محققین به تجهیزات آزمایشگاهی پیشرفته و استاندارد را طلب می‌کند.


وی افزود: در کشور ما با وجود سرمایه‌گذاری زیاد در خرید تجهیزات پیشرفته و ایجاد آزمایشگاه‌های مختلف، همواره به دلیل ناکارآمدی سیستم خدمات‌دهی این آزمایشگاه‌ها، محققان با مشکل دسترسی به سرویس آزمایشگاهی مناسب مواجه بوده‌اند و تقاضا برای خرید تجهیزات جدید همیشه وجود داشته است.








ایرانبخش از همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور که دارای مجموعه‌های آزمایشگاهی پیشرفته هستند برای عضویت و فعالیت در این شبکه و بهره‌مندی از حمایت‌های آن دعوت کرد

ایرانبخش خاطرنشان کرد: یکی از راهکارهای اجرایی مدیریت این موضوع، ایجاد شبکه‌ای جامع از توانمندی‌های آزمایشگاهی کشور در حوزه فناوری‌های پیشرفته و راهبردی است. به همین منظور، حسب دستور دکتر میرزاده ریاست دانشگاه و حمایت و پیگیری های معاون پژوهش و فناوری دانشگاه، دفتر توسعه شبکه های آزمایشگاهی با هدف ارتقاء توانمندی های آزمایشگاهی کشور در حوزه های مختلف فناوری های پیشرفته و راهبردی تفاهم نامه مشترکی با شبکه تنظیم و به امضاء رسانید.


وی با تاکید بر ضرورت همسان‌سازی کیفیت خدمات ارائه شده در شبکه آزمایشگاهی برای استادان و دانشجویان و پژوهشگران سراسر کشور بیان کرد: شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تا کنون در راستای کاهش هزینه‌ خرید تجهیزات آزمایشگاهی در کشور گام‌های بسیار مثبتی برداشته است.


مدیرکل دفتر توسعه شبکه های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد با بیان اینکه امروز شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از مراکز موفق و ملی ایران است، تصریح کرد: این شبکه امکانات، آزمایشگاه ها و تجهیزات خوبی دارد و جای این همکاری در دانشگاه آزاد اسلامی خالی بود.


وی از جمله اهداف شبکه را بهبود کیفی و افزایش کمی خدمات آزمایشگاهی در حوزه‌های فناوری راهبردی؛ تسهیل در دسترسی پژوهشگران و صنایع کشور به خدمات آزمایشگاهی؛ جمع آوری اطلاعات جامع در مورد تعداد و نوع تجهیزات آزمایشگاهی و پراکندگی آن در سطح کشور (با هدف نیازسنجی صحیح برای توسعه توان آزمایشگاهی کشور)؛ ارتقای دانش فنی کارشناسان آزمایشگاه‌ها از طریق آموزش و به اشتراک‌گذاری تجارب؛ استانداردسازی فعالیت‌های آزمایشگاهی و ارایه خدمات با نتایج قابل اعتماد؛کمک به تکمیل توانمندی‌های آزمایشگاهی مراکز عضو در راستای نیازهای کشور دانست.


ایرانبخش درخصوص نحوه عضویت و امکانات اعضاء شبکه به آنا گفت: هر مرکز آزمایشگاهی دارای شرایط عضویت (بر اساس دستورالعمل عضویت شبکه)، می‌تواند درخواست عضویت خود را به دفتر شبکه های آزمایشگاهی معاونت پژوهش و فناوری دانشگاه ارسال کند که پس از بررسی اطلاعات و توانمندی آزمایشگاه، در صورت احراز شرایط، پس از رایزنی با شبکه به عنوان عضو در شبکه پذیرش می‌شود.


عضو شورای راهبردی پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد ابراز امیدواری کرد امضای این تفاهم نامه به عنوان سنگ بنای همکاری‌های آینده بین دانشگاه آزاد اسلامی و شبکه، نتایج مثبتی به همراه داشته باشد.


ایرانبخش سرفصل‌های اصلی حمایتی شبکه از مراکز آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی را حمایت از تعمیر و نگهداری، ارتقا، کالیبراسیون و تأمین قطعات برای تجهیزات موجود؛ حمایت از برگزاری کارگاه‌ها و دوره‌های آموزشی و یا حضور کارشناسان مراکز در این دوره‌ها؛ حمایت از ایجاد و فعالیت کارگروه‌های تخصصی دستگاهی به منظور ایجاد جریان دانش و ارتقای توانمندی کارشناسان؛ حمایت از اخذ اعتبارنامه استاندارد ISO/IEC17025 توسط مراکز عضو شبکه و حمایت از خرید تجهیزات آزمایشگاهی داخلی و خارجی اعلام کرد.


مدیرکل دفتر توسعه شبکه های آزمایشگاهی دانشگاه آزاد از همه واحدهای دانشگاه آزاد اسلامی در سراسر کشور که دارای مجموعه‌های آزمایشگاهی پیشرفته هستند برای عضویت و فعالیت در این شبکه و بهره‌مندی از حمایت‌های آن دعوت کرد.


انتهای پیام/

ارسال نظر